Prende La Luz (превод на албански)

превод на албанскиалбански
A A

Mere dritën

Mere dritën e zemres time (x2)
 
Lalala lalala lalalalala (x2)
 
Gjithcka që kam
Gjithcka që jam
Ësht vetem per ty
Kur gaboj ësht e keqja që ësht brenda meje
Sikur ti të më thoje " Ndalo aty" aty do të jem
Dëshira më madhe ësht të permbush ëndrrën time
TE JETOJ AFER TEJE
 
Mere dritën e zemres time (x3)
 
Mere dritën e zemres time
Për të shikuar se nga shkoj
Zemra ime e prekshme ësht që ti të dukesh
Zemra ime të do sot
️Jam e dobët dhe nuk e di se nga shkoj
Nuk ka si ti për të mar dritën e ksaj zemre
 
Më dhemb koka ️jam e dëshperuar
Ndihem kaq e shpifur!
Përse ndodhin gjërat vetem ti è di
Çfar mund të bej un
Ndihem e braktisur dhe e lodhur
Nuk dua të jetoj më nëqoftse ti nuk më shoqëron ,nuk dua asgjë
Oh zot i madh ki meëshir për mu
 
Mere dritën e zemres time ,jam e lodhur nga errësira
 
Поставио/ла: Eni MurriziEni Murrizi У: Четвртак, 14/05/2015 - 16:53
Added in reply to request by SamuvarSamuvar
шпанскишпански

Prende La Luz

Коментари