Реклама

Shontelle - текстови

Shontelle
ТекстовиПреводиЗахтеви
Battle Cryенглескиvideo
"Shontelligence" (2008)
Cold Cold Summerенглескиvideo
"Shontelligence" (2008)
грчки
DJ Made Me Do Itенглескиvideo
"No Gravity" (2010)
Evacuate My Heartенглески
"No Gravity" (2010)
Flesh And Boneенглескиvideo
"Shontelligence" (2008)
Focus Pon Meенглескиvideo
"Shontelligence" (2008)
Ghetto Lullabyeенглескиvideo
"Shontelligence" (2008)
Helplessенглескиvideo
"No Gravity" (2010)
I Crave Youенглескиvideo
"Shontelligence" (2008)
Impossibleенглескиvideo
"No Gravity" (2010)
арапски
грчки #1 #2
дански
индонежански
италијански
корејски
македонски
мађарски #1 #2
немачки
персијски
румунски
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски
шведски
шпански
јерменски
Kiss You Upенглескиvideo
"No Gravity" (2010)
Licky (Under The Covers) енглескиvideo
"No Gravity" (2010)
Life Is Not An Easy Roadенглескиvideo
"Shontelligence" (2008)
Love Shopенглески
"No Gravity" (2010)
No Gravityенглескиvideo
"No Gravity" (2010)
корејски
Perfect Nightmareенглескиvideo
"No Gravity" (2010)
грчки
хрватски
шведски
Plastic Peopleенглескиvideo
"Shontelligence" (2008)
Reflectionенглески
Roll Itенглески
"Shontelligence" (2008)
Say Hello To Goodbyeенглескиvideo
"No Gravity" (2010)
арапски
мађарски
немачки
руски
шведски
Stuck With Each Otherенглескиvideo
"Shontelligence" (2008)
индонежански
мађарски
Superwomanенглескиvideo
"Shontelligence" (2008)
T-Shirt енглескиvideo
Shontelligence (2008)
мађарски
Take Ovaенглескиvideo
"No Gravity" (2010)
Shontelle featuring lyricsПреводи
Toni Norville - Count On Meенглескиvideo
Count On Me
Timati - Tonightенглескиvideo
Shontelle also performedПреводи
James Arthur - Impossibleенглескиvideo
Impossible (2012)
Tongan
азерски #1 #2
арапски #1 #2
грчки #1 #2
италијански #1 #2
каталонски
мађарски
немачки
персијски
португалски
пољски
румунски #1 #2 #3
руски
српски
турски #1 #2 #3
француски
хебрејски #1 #2
хрватски #1 #2
чешки
шпански
Коментари