Swan Song (превод на македонски)

Advertisements
превод на македонски

Лебедова песна

.
Стави ги твоите бели тениски патики и следи ме
Зошто толку да работиш кога можеш да бидеш слободен?
Ти го имаш твојот момент сега, го имаш твоето наследство
Ајде да го оставиме светот на оние кои менуваат се
Ништо не може да не запре двајцата
Ајде само да се изгубиме, тоа го сакаме
 
И јас никогаш нема да пеам повторно
И ти нема да работиш повеќе
Никогаш нема да пеам повторно
Само со еден бран си оди
Би било наша лебедова песна
Би било наша лебедова песна
Наша лебедова песна
Би било наша лебедова песна
 
Душо, нурни длабоко и темно сино велур
Брзајќи од водата каде се среќава мразот
И те нема многу долго време, се пропушти
Светот може да се смени за ден ако ти се повлечеш
Но, ништо не може да не запре двајцата
Тоа го сакаме
Можиме само да се изгубиме
 
И јас никогаш нема да пеам повторно
И ти нема да работиш повеќе
Никогаш нема да пеам повторно
Само со еден бран си оди
Би било наша лебедова песна
Би било наша лебедова песна
Наша лебедова песна
Би било наша лебедова песна
 
Живеј го твојот живот
Живеј го твојот живот, каде беше
Каде ќе одиш
Кажи добра ноќ
Кажи добра ноќ на животот во светот во кој живееме
Јас ќе те следам
 
И јас никогаш нема да пеам повторно
И ти нема да работиш повеќе
Никогаш нема да пеам повторно
Само со еден бран си оди
Би било наша лебедова песна
Би било наша лебедова песна
Наша лебедова песна
Наша лебедова песна
 
Стави ги твоите бели тениски патики и следи ме
Стави ги твоите бели тениски патики и следи ме
Стави ги твоите бели тениски патики и следи ме
Зошто толку да работиш кога можеш да бидеш слободен?
 
Поставио/ла: Natalijaa17 У: Недеља, 10/06/2018 - 14:57
енглески

Swan Song

Коментари