Winx Club (OST) - Çfarë ndiej unë për ty [Tutti i sogni miei]

  • Извођач: Winx Club (OST)
  • Пратећи уметник: Klea Huta
  • Албум: Winx Club në Koncert
Реклама
албански
A A

Çfarë ndiej unë për ty [Tutti i sogni miei]

Brenda zemrës, ndjenja do të flasë
E të të thotë ato që unë nuk mundem
Ajrin prek dhe ndiej që s'i përkas
Sa i mungon ti zemrës që për ty lutet
Lulet kanë tjetër ngjyrë
Kur je pranë meje
Jetoj një jetë me ëngjëj
Jetë me melodi
Sa herë zëri yt më flet
Sa herë zëri yt
Sa herë zëri yt më flet
Dua të gjej guximin të të them që
Të më shikosh në sy
E të lexosh në to
Çfarë ndiej unë për ty
Unë të dua
Shumë ti më mungon
Dhe rrahja e zemrës sime të kërkon ty
Unë e di që është më mirë të pres
Do vijë një ditë që ne do na bashkojë zemra
Një ditë jetë do marrin ëndrrat
Lulet kanë tjetër ngjyrë
Kur je pranë meje
Jetoj një jetë me ëngjëj
Jetë me melodi
Sa herë zëri yt më flet
Sa herë zëri yt
Sa herë zëri yt më flet
Dua të gjej guximin të të them që
Të më shikosh në sy
E të lexosh në to
Çfarë ndiej unë për ty
Kjo ndjenjë për ty po qan
Do t'jetë pranë teje
Dua të qeshur të t'shoh, të jem e jotja
A do t'mund ta gjej guximin të shpreh
Sa herë zëri yt më flet
Sa herë zëri yt
Sa herë zëri yt më flet
Dua të gjej guximin të të them që
Të më shikosh në sy
E të lexosh në to
Çfarë ndiej unë për ty
 
Поставио/ла: DontCry4MeArgentinaDontCry4MeArgentina У: Уторак, 27/03/2018 - 17:31
Хвала!

 

Реклама
Видео снимак
Winx Club (OST): Top 3
Collections with "Çfarë ndiej unë për ..."
Коментари