Winx Club (OST) - Ëndrrën realitet [I sogni a modo mio]

  • Извођач: Winx Club (OST)
  • Пратећи уметник: Klea Huta
  • Албум: Winx Cub në Koncert
Реклама
албански
A A

Ëndrrën realitet [I sogni a modo mio]

Unë e di një ditë
Thellë do shoh në sytë e mi
Do kuptoj më mirë
Çfarë më bën të jem e lirë
Lumturinë kërkoj
Dhe çdo ëndërr kam më në fund do realizoj
Ndërsa era që vjen nga pas
Do marrë me vete lëndimet
Do t'i çojë larg
Ngrihem lart dhe fluturoj
Unë e di
Se çdo ditë do luftoj
Unë më shumë do kërkoj
Çdo fuqi në zemër kam
Ngrihem lart dhe fluturoj
Se e di, unë e di
Mund ta kthej
Ëndrrën realitet
Vjen dhe një moment
S'ka më lotë në sytë e mi
Por veç lumturi
Do jetoj çdo ëndërr ta kthej realitet
Lëndimet pas do mbeten
Dhe çdo fëmijë do këndojë
Në këtë planet
Ngrihem lart dhe fluturoj
Unë e di
Se çdo ditë do luftoj
Unë më shumë do kërkoj
Çdo fuqi në zemër kam
Ngrihem lart dhe fluturoj
Se e di, unë e di
Mund ta kthej
Ëndrrën realitet
Ëndrrën realitet
Realitet
Ngrihem lart dhe fluturoj
Unë e di
Se çdo ditë do luftoj
Unë më shumë do kërkoj
Çdo fuqi në zemër kam
Ngrihem lart dhe fluturoj
Se e di, unë e di
Mund ta kthej
Ëndrrën realitet
Ëndrrën realitet
Ëndrrën realitet
 
Поставио/ла: DontCry4MeArgentinaDontCry4MeArgentina У: Уторак, 27/03/2018 - 17:18
Хвала!

 

Реклама
Видео снимак
Winx Club (OST): Top 3
Collections with "Ëndrrën realitet [I ..."
Коментари