Реклама

Zolita - текстови

Zolita
ТекстовиПреводиЗахтеви
Come Home With Meенглескиvideo
Sappho - EP
Drug Me Nowенглескиvideo
Immaculate Conception - EP
Explosionенглескиvideo
Immaculate Conception - EP
италијански
турски
руски
Fight Like a Girlенглескиvideo
Fight Like a Girl - Single
српски
турски
Holyенглескиvideo
Immaculate Conception - EP
италијански
португалски
румунски
руски
турски
холандски
Hurt Me Harderенглескиvideo
Immaculate Conception - EP
француски
Kill For Youенглескиvideo
Immaculate Conception - EP
мађарски
српски
Like Heavenенглескиvideo
Sappho - EP
New Youенглескиvideo
Sappho - EP
Remind Meенглескиvideo
Sappho - EP
Shut Up and Cryенглескиvideo
Shut Up and Cry - Single
мађарски
немачки
Spotlessенглескиvideo
Sappho - EP
Truth Teaенглескиvideo
Truth Tea - Single
Коментари