Russia is waging a disgraceful war on Ukraine. Stand With Ukraine!

Anash ( översättning till engelska)

  • Artist: Anxhelina Hadergjonaj Medverkande artist: Flori Mumajesi
  • Låt: Anash
  • Översättningar: engelska, kinesiska
albanska
albanska
A A

Anash

E braktisëm dashurinë që patëm pa mbarim
Ndoshta që të dy menduam pak për ne
Dhe e lamë të ikte të na ikte pa drejtim
Se diku tjetër do ta gjenim ne
 
Ne të dy ishim ata që jetën nuk ia dhamë askujt
Ne të dy e meritonim vetë
Nuk e di a vlen njësoj edhe për ty kjo që ndiej un
Përgjigjen nuk e gjej
 
A m’ke mendu a m’ke harru
A m’ke lon anash vetëm mu
A të ndodh dhe ty si mu ndonjeherë
Me pi ndonjë gotë e mos me majt dot
 
A m’ke mendu a m’ke harru
A m’ke lon anash vetëm mu
S’di kush nga ne të dy ka dasht
T’mos jemi bashk t’mos jemi bashk
 
E rikthej memorien time un në çdo moment
Dhe më duket sikur po më ndodh tani
E shoh veten time për ty sa shum paskam ndier
Tē shoh ty si më doje ti
 
Ne të dy ishim ata që jetën nuk ia dhamë askujt
Ne të dy e meritonim vetë
Nuk e di a vlen njësoj edhe për ty kjo që ndiej un
Përgjigjen nuk e gjej
 
A m’ke mendu a m’ke harru
A m’ke lon anash vetëm mu
A të ndodh dhe ty si mu ndonjeherë
Me pi ndonjë gotë e mos me majt dot
 
A m’ke mendu a m’ke harru
A m’ke lon anash vetëm mu
S’di kush nga ne të dy ka dasht
T’mos jemi bashk t’mos jemi bashk
 
S’ki me ik s’ki me ik kurrë nga mendimet e mia
Edhe nga ajo dashnia që kena jetu bashk
 
S’ki me ik s’ki me ik kurrë nga mendimet e mia
Edhe nga ajo dashnia që kena jetu bashk
 
Inskickad av Papi MarcoPapi Marco Sön, 05/12/2021 - 14:10
översättning till engelska engelska
Align paragraphs

Sideways

We deserted the endless love we had
Perhaps we thought little of us
And we let it go, leave us with no direction
Thinking we would find it somewhere else
 
We were the ones who didn't gave our lives to anyone else
We deserved it ourselves
I don't know if what I feel is worth the same to you
I can't find the answer
 
Have you been thinking about me, have you forgotten me
Have you left me sideways alone
Does it happens to you what sometimes happens to me
To have a glass and not being to hold it
 
Have you been thinking about me, have you forgotten me
Have you left me sideways alone
I don't know who between us wanted
Not to be together, not to be together
 
I return my memory on every moment
And it seems like it is happening now
I see how much I have felt for you
I see you like you wanted me to
 
We were the ones who didn't gave our lives to anyone else
We deserved it ourselves
I don't know if what I feel is worth the same to you
I can't find the answer
 
Have you been thinking about me, have you forgotten me
Have you left me sideways alone
Does it happens to you what sometimes happens to me
To have a glass and not being able to hold it
 
Have you been thinking about me, have you forgotten me
Have you left me sideways alone
I don't know who between us wanted
Not to be together, not to be together
 
You're never gonna leave, you're never gonna leave my thoughts
And from the love that we've lived together
 
You're never gonna leave, you're never gonna leave my thoughts
And from the love that we've lived together
 
Tack!
tackad 2 gånger

Unless otherwise indicated, all translations are mine. Feel free to leave a comment or suggestion, or send a pm. If you want to use one of my translations elsewhere, you have to let me know first. Cheers!

Inskickad av GavagaiGavagai Sön, 05/12/2021 - 14:39
Added in reply to request by Papi MarcoPapi Marco
Senast ändrad av GavagaiGavagai Sön, 19/12/2021 - 16:42
Översättningar av "Anash"
engelska Gavagai
Vänligen hjälp till att översätta "Anash"
Anxhelina Hadergjonaj: Topp 3
Kommentarer
Read about music throughout history