Faded ( översättning till makedonska)

Reklam
översättning till makedonskamakedonska
A A

Избледена

Ти беше мојата сенка на виделина
Дали ние се чувствуваме?
Уште една ѕвезда што е избледена
Се плашам дека нашата цел е надвор од пред
Сакам да не видам,живи
 
Каде си сега ?
Каде си сега?
Каде си сега?
Дали се беше во моја фантазија?
Каде сме сега?
Беше ли само измислен?
 
Каде сме сега?
Атлантис, закопана под морето, под морето
Каде сме сега?
Уште еден сон
Чудовиштата трчаат диво внатре во мене
Јас сум избледена, Јас сум избледена
Па изгубена, Јас сум избледена, Јас сум избледена
Па изгубена, Јас сум избледена
 
Овие плитки води никогаш не се запознале она што ми е требало ги оставам, ронам подлабоко
Дишам, жива
 
Каде сме сега?
Каде сме сега?
Под сјајни али избледени светла
Ми намести срцето да ми изгори
Каде сме сега?
Каде сме сега?
 
Каде сме сега?
Атлантис закопана под морето, под морето
Каде сме сега?
Уште еден сон
Чудовиштата трчаат диво внатре во мене
Јас сум избледена, Јас сум избледена
Па изгубена, Јас сум избледена, Јас сум избледена
Па изгубена, Јас сум избледена.
 
Inskickad av Goce StanoevskiGoce Stanoevski Sön, 05/03/2017 - 18:27
Anmärkning:

Фала

Källa för översättning:
engelskaengelska

Faded

Vänligen hjälp till att översätta "Faded"
Alan Walker: Topp 3
Kommentarer