Forever for Now ( översättning till makedonska)

Reklam
översättning till makedonskamakedonska
A A

Засекогаш за сега

Тивко,тивко
Не кажувај ни збор
Слабиот плач тешко се слуша
Бурата лежи позади хоризонтот, едвај
Не престанувај
Помини низ деновите
Како деца кои не можат да останат будни
Остани тука не извалкан и речи...
 
Остани додека мелодијата е пеена
Скрши се како бран во бегство
И да бидам сугурна дека не можам да кажам повеќе
 
Тивко,тивко
Однеси ме далеку
Како песочен песок кој никогаш не бега
Ѕвездите се раѓаат,а потоа умираат, но безгрижно
Мал часовник што одчукува без време.
И гледан од океан очи
Завршуваме, се изгидаме и потоа..
 
Остани додека мелодијата е пеена
Скрши се како бран во бегство
И да бидам сугурна дека не можам да кажам повеќе
Јас само знам дека нема да трае за секогаш
Јас само знам дека нема да трае за секогаш...
 
Inskickad av Розе МилковаРозе Милкова Tis, 01/01/2019 - 15:39
Anmärkning:

Р. М

engelskaengelska

Forever for Now

Kommentarer