Let It Be ( översättning till albanska)

Reklam
översättning till albanskaalbanska
A A

Le Të Jetë

Versioner: #1#2
Kur e gjej e veten në kohë me telashe
Nënë Maria vjen tek mua
Duke thënë fjalë të urta
Lëre të jetë
Dhe në kohët e mia të errëta
Ajo po qëndron përballë meje
Duke thënë fjalë të urta
Lëre të jetë
 
Lëre të jetë, lëre të jetë
Lëre të jetë, lëre të jetë
Pëshpërit fjalë të urta
Lëre të jetë
 
Kur te gjithë njerëzit zemërthyer
Që jetojnë në këtë botë bien dakort
Do të ketë një përgjigje
Lëre të jetë
Edhe pse mund të jenë të ndarë
Ka ende një mundësi që ata do ta shikojnë
Do të ketë një përgjigje
Lëre të jetë
 
Lëre të jetë, lëre të jetë
Lëre të jetë, lëre të jetë
po, do të jetë një përgjigje
Lëre të jetë
Lëre të jetë, lëre të jetë
Lëre të jetë, lëre të jetë
Pëshpërit fjalë të urta
Lëre të jetë
 
Dhe kur nata është me re
Ka ende një dritë që ndriçon mbi mua
Ndriço deri nesër
Lëre të jetë
Unë zgjohem nën tingujt e muzikës
Nënë Maria vjen tek mua
Pëshpërit fjalë të urta
Lëre të jetë
 
Inskickad av MarLatiSpotterMarLatiSpotter Mån, 17/10/2016 - 19:31
engelskaengelska

Let It Be

The Beatles: Topp 3
Kommentarer
Ww WwWw Ww    Tis, 12/06/2018 - 05:29

The source lyrics have been updated to reflect those of the video and uniformally. Please review your translations.