Öp ( översättning till albanska)

Reklam
översättning till albanskaalbanska
A A

Puthje

(Kush eshte ky `Unë` i ri)
Me te cillin jam duke shkembyer shikime ne pasqyre?
A eshte ky `unë` vertete unë
Qe e kam takuar vet?
 
E sot-ja dhe e neser-mja ime
Jane te afert njera me tjetren
Perzierja e te se kaluares time
Eshte vonuar por ka shkuar mire
 
Pafajesia e saj
Me cliroj prej mekateve
Ishte si nje engjull
Qe zbriti nga parajsa
 
Jam i kompletuar
Me at gje qe mundohem qe ta bej
Me te dyja gjerat qe perdoren ne vere dhe ne dimer
Edhe me te cillin un dukem mir
 
E sot-ja dhe e neser-mja ime
Jane te afert njera me tjetren
Perzierja e te se kaluares time
Eshte vonuar por ka shkuar mire
 
Pafajesia e saj
Me cliroj prej mekateve
Ishte si nje engjull
Qe zbriti nga parajsa
 
Kam puthur shume por ende nuk jam ngopur
Nga ata floke kaskade
Nga ata te ngushtes dhe lakues,vetull hene
Nga ata buze mjalt
 
Dhe asaj qafes se bardh
Ajo figuron ne at menyre
Qe nuk mund ti rezistojsh joshjes
Shikova shum dhe nuk mund te ndalesha
 
Inskickad av dj_arberdj_arber Fre, 18/05/2012 - 15:54

Öp

Kommentarer