Orange Trees ( översättning till makedonska)

Reklam
översättning till makedonskamakedonska
A A

Дрва од портокали

О, портокал
О, портокал
О, портокал
О, портокал
 
Можам да ги видам цвеќињата и зеленилото
Земам воздух, се чувствувам слободна
Поминав многу, бев зафатена барајќи ја среќата
Кога се што ми требаше беше мир
 
Се обидов да го земам назат тоа што ни треба
О, да
Живееме како што треба
 
Цвеќиња во мојата коса, припаѓам крај морето
Каде што треба да бидеме, седиме до дрвјата од портокал
Лето во воздухот, телата во топлина
Само ти и јас, седиме крај дрвјата од портокал
 
О, портокал
О, портокал
О, портокал
О, портокал
 
Толку далеку од неон светлата и градските улици
Тука сонувам
Бев околу светот, но никогаш не можам да реплицирам
Чувството што го добивам под нозете
 
Се обидов да го земам назат тоа што ни треба
О, да
Живееме како што треба
 
Цвеќиња во мојата коса, припаѓам крај морето
Каде што треба да бидеме, седиме до дрвјата од портокал
Лето во воздухот, телата во топлина
Само ти и јас, седиме крај дрвјата од портокал
 
О, портокал
О, портокал
О, портокал
О, портокал
 
Гледај како сонцето оди надолку кон морето
Свиткај ја љубовта околу мене
Животот е убав и сега гледај
Ова е како треба да се чувствуваш слободен
 
Цвеќиња во мојата коса, припаѓам крај морето
Каде што треба да бидеме, седиме до дрвјата од портокал
Лето во воздухот, телата во топлина
Само ти и јас, седиме крај дрвјата од портокал
 
О, портокал
О, портокал
О, портокал
О, портокал
О, портокал
О, портокал
О, портокал
О, портокал
 
Inskickad av Natalijaa17Natalijaa17 Mån, 22/07/2019 - 21:42
engelskaengelska

Orange Trees

Kommentarer