Recess ( översättning till makedonska)

Reklam
översättning till makedonskamakedonska
A A

Вдлабнување

Бев премногу младa за да ја видам вистината
Во скутот на баба ми, се давам во нејзиниот парфем
Премногу наивна за да се грижам
За зборовите што ми ги шепна додека ми ја миеше косата
 
Луѓето ќе кажат
"Ако ти треба пауза, некој ќе го заземе твоето место"
Луѓето ќе се обидат
Да ти кажат дека „си добро“ со долари во нивните очи
(Само запомни)
 
Не дозволувај да ве зае*ат, душо, не, ох
Не дозволувај да се обидат
Ох, не дозволувај да те повредат душо
Само кажи, „Вдлабнатина, уморна сум“
 
Седам во мојата соба, гледајќи во сè што сум направила
Сè што сакав, се оствари
Треба да бидам среќна, но не можам да излезам од креветот
Се стресирам од гласовите кои врескаат во мојата глава
 
Луѓето ќе кажат
"Ако ти треба пауза, некој ќе го заземе твоето место"
Луѓето ќе се обидат
Да ти кажат дека „си добро“ со долари во нивните очи
(Само запомни)
 
Не дозволувај да ве зае*ат, душо, не, ох
Не дозволувај да се обидат
Ох, не дозволувај да те повредат душо
Само кажи, „Вдлабнатина, уморна сум“
 
Каде е моето време?
Помина во мојот ум
Помина, не можам да најдам
Еуфорија
Кога ќе се вознемирам
Мислам во мојата глава
„Јас правам како што вели таа“
 
Луѓето ќе кажат
"Ако ти треба пауза, некој ќе го заземе твоето место"
Луѓето ќе се обидат
Да ти кажат дека „си добро“ со долари во нивните очи
(Само запомни)
 
Не дозволувај да ве зае*ат, душо, не, ох
Не дозволувај да се обидат
Ох, не дозволувај да те повредат душо
Само кажи, „Вдлабнатина, уморна сум“
 
Inskickad av Natalijaa17Natalijaa17 Lör, 28/09/2019 - 16:03
engelskaengelska

Recess

Kommentarer