Sígueme Y Te Sigo ( översättning till albanska)

Reklam
Korrekturläsning önskas
översättning till albanskaalbanska
A A

Me ndiq dhe te ndjek

Rumba...
Ohh, DY K2
 
Me ndiq dhe une te ndjek mami
Sonte do te festojme (Po!)
Duke pire do te harrojme
Dhimbjen qe na dhane
 
(A jeni gati? Cohuni!)
Me ndiq dhe une te ndjek mami
Sepse sonte do te festojme
Dhe duke kercyer do te clirohemi
Nga dhimbja qe ata na shkaktuan
 
Le te shkojme!
Oh oh oh oh
Duke kercyer do te clirohemi (Ngri volumin!)
Eh eh eh ehh
Nga dhimbja qe ata na shkaktuan
 
Ta kane bere ty
Ma kane bere mua
Mos valle menduan se do vdisnim nga dashuria?
Do ta nxjerr dhimbjen jashte kraharorit
Kam nevoje te pi ne emer te fyerjeve
Nuk do te kthehem me pas
Edhe nese do gje do ishte falas, nuk do ti kthehesha me asaj
Ma, sonte ti do me clirosh mua
dhe une do te cliroj ty
Hakmarrja do dy vete
Ngrini duart lart nese i keni thene ' lamtumire' te shkuares
 
Ajo cka, ajo cka
Ajo cka ndodhi
Nuk ka rendesi,nuk ka
U thuaj atyre
 
( rumba!)
ajo cka ,ajo cka
ajo cka ndodhi
nuk ka rendesi, nuk ka
keshtuqe Ma
 
Me ndiq dhe une te ndjek mami
Sonte do te festojme (Po!)
Duke pire do te harrojme
Dhimbjen qe na dhane
 
Le te shkojme!
Oh oh oh oh
Duke kercyer do te clirohemi (Ngri volumin!)
Eh eh eh ehh
Nga dhimbja qe ata na shkaktuan
 
Oh oh oh oh
Duke kercyer do te clirohemi
Eh eh eh ehh
Nga dhimbja qe ata na shkaktuan
 
Ajo cka, ajo ca
Ajo cka ndodhi
Nuk ka rendesi, nuk ka
U thuaj atyre
 
Ajo cka, ajo cka
Ajo cka ndodhi
Nuk ka rendesi, nuk ka
 
Me kane thene se cdo e keqe e ka nje te mire, jo
Nuk ka shanse qe kjo te ndryshoje
Eja me prane, eja eja
Ne stepine time, eja eja
Kam ilacin qe te duhet ty
Cmenduri, shume nxehte
Je vertet joshese
Shikimi yt vret: ajo thote "jam viktima jote"
Zemer ,me bej te dal jashte kontrollit
Ne humbim ne rrugen e kenaqesise
 
Me ndiq dhe une te ndjek mami
Sonte do te festojme
Duke pire do te harrojme
Dhimbjen qe na dhane
 
(Rumba!)
Me ndiq dhe une te ndjek mami
Sonte do te festojme
Duke pire do te harrojme
Dhimbjen qe ata na shkaktuan
 
U thuaj atyre
Oh oh oh oh
Duke kercyer do te clirohemi
Eh eh eh ehh
Nga dhimbja qe ata na shkaktuan
 
Ohh duke pire do te harrojme
(U thuaj atyre)
Dhimbjen qe ata na shkaktuan
(U thuaj atyre(
Ajo cka , ajo cka
Ajo cka ndodhi
Nuk ka rendesi, nuk ka
U thuaj atyre
 
Ajo cka ,ajo cka
Ajo cka ndodhi
Nuk ka rendesi, nuk ka
Keshtuqe Ma
 
Me ndiq te te ndjek
Me ndiq te te ndjek
Daddy
Me ndiq te te ndjek ,me ndiq te te ndjek, me ndiq te te ndjek
 
(Mbreti Daddy)
Me ndiq te te ndjek
Me ndiq te te ndjek
(Rumba!)
...
 
Inskickad av Daleina DaDaleina Da Tor, 09/08/2018 - 21:13
Den som skrev översättningen har anhållit om korrekturläsning.
Det innebär att vederbörande gärna emottager rättelser, förslag etc. angående översättningen.
Den som är kunnig i båda språken får gärna kommentera.
spanskaspanska

Sígueme Y Te Sigo

Vänligen hjälp till att översätta "Sígueme Y Te Sigo"
Daddy Yankee: Topp 3
Idioms from "Sígueme Y Te Sigo"
Kommentarer