Somebody That I Used to Know ( översättning till albanska)

Reklam
översättning till albanskaalbanska
A A

Dikush që unë e njihja

Herë pas here mendoj kur ne ishim së bashku
Sikur ti the se ndjehesh e lumtur saqë mund të vdisje
I thash vetes se ishe e dretë për mua
Por ndjeja aq veti në shoqërinë tënde
Por ajo ishte dashuri dhe ësht një dhimbje, unë e ende e mbaj mend
 
Ti mund të bëhesh i mvarur në pikëllime të caktuara
Si dorëhejqe në fund
Gjithmonë në fund
Dhe kur e kuptuam se nuk mund të kishim kuptim
Kur ti the se ne mund të jemi edne miq
Por do ta pranoj se isha i lumtur që ishte fundi.
 
Por nuk u desh të më shkëputësh
Shtiresh sikur kurrë nuk ndodhi
E se ne ishin asgjë
E unë as që më duhet dashurija jote
Por ti më trajton si një i huaj
Dhe ajo ndjehet aq e ashpër
Nuk u desh të ulesh aq poshtë
Pate shokët e tu të ti mbjedhin të gjitha të dhënat
E pas ndërove numrin
Siduket se nuk më duhet më ajo
Tani je vetëm dikush që unë e njihja
Tani je vetëm dikush që unë e njihja
Tani je vetëm dikush që unë e njihja
 
Herë pas here mendoj për gjitha heret kur më vidhose
Por më bëre të besoj se ishte gjithmonë diçka që unë e bëra
Dhe unë nuk dua të jetoj në atë mënyrë
Lexuari në çdo fjalë që ti thua
Ti the se mund ta lëshosh
E unë nuk do të zinja me dikë që unë e njihja...
 
Por nuk u desh të më shkëputësh
Shtiresh sikur kurrë nuk ndodhi
E se ne ishin asgjë
E unë as që më duhet dashurija jote
Por ti më trajton si një i huaj
Dhe ajo ndjehet aq e ashpër
Nuk u desh të ulesh aq poshtë
Pate shokët e tu të ti mbjedhin të gjitha të dhënat
E pas ndërove numrin
Siduket se nuk më duhet më ajo
Tani je vetëm dikush që unë e njihja
 
Dikush...
 
Unë e njihja
Që unë e njihja
 
Dikush...
 
Tani je vetëm dikush që unë e njihja
 
Inskickad av GästGäst Ons, 04/01/2017 - 14:10
Added in reply to request by Zarina01Zarina01
engelskaengelska

Somebody That I Used to Know

Fler översättningar av "Somebody That I Used..."
estniska Guest
tyska Guest
4
albanska Guest
polska Guest
Vänligen hjälp till att översätta "Somebody That I Used..."
Idioms from "Somebody That I Used..."
Kommentarer