HIM - Behind the Crimson Door (Makedonca translation)

Makedonca translation

Зад пурпурната врата

Го покрив лешот на времето со цвеќиња
За да го однесат мирисот на вина во гроб
Ги запалив најмрачните мисли
И гледав како пепелта се качува до Небеските Порти
 
Се криеме зад пурпурната врата
Додека есента го убива летото
Живи зад пурпурните врати додека зимата пее:
„Твојата љубов ќе биде моја смрт“
 
Смртта служеше вино за љубовници
Донесено од свет каде демоните владеат
И ги затру ангелите со тага
Која ја просведочија во очите на своите робови
 
Се криеме зад пурпурната врата
Додека есента го убива летото
Живи зад пурпурните врати додека зимата пее:
„Твојата љубов ќе биде моја смрт“
 
magsdestiny kullanıcısı tarafından Çarş, 24/05/2017 - 23:09 tarihinde eklendi
İngilizce

Behind the Crimson Door

Yorumlar