Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego (Arnavutça translation)

Arnavutça translation

Ah, në të kapsha

Opa, opa
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha
 
Kënaqësi, kënaqësi,
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha
 
E shtunë në disko
Të gjithë filluan të kërcejnë
Dhe tani vajzës më të bukur
Mora guximin dhe fillova t'i flas
 
Opa, opa
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha
 
Kënaqësi, kënaqësi,
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha
 
aldina kullanıcısı tarafından Salı, 13/12/2011 - 14:08 tarihinde eklendi
Added in reply to request by kristjan178
Yazarın yorumları:

mund ta rregulloni më tej Wink smile

Çevirinin kaynağı:
Portekizce

Ai Se Eu Te Pego

"Ai Se Eu Te Pego" şarkısına ait daha çok çeviri
Arnavutçaaldina
5
Japonca Guest
Korece Guest
Romence Shophy
3.333335
Rusça ViRUS46
2.666665
Michel Teló: Top 3
See also
Yorumlar