Reklam

Alıştım Susmaya (Arnavutça çevirisi)

  • Şarkıcı: Emre Aydın
  • Şarkı: Alıştım Susmaya 18 çeviri
  • Çeviriler: Almanca, Arapça, Arnavutça, Azerbaycan Dili, Endonezce #1, #2, #3, Farsça, Fransızca, İngilizce #1, #2, #3, Japonca, Kazakça, Macarca, Rumence, Rusça, Yunanca
Arnavutça çevirisiArnavutça
A A

U mësova duke heshtur

Shumë e vështirë ndonjëherë
Me zë të lartë të hesht
Fshehja vetveten
Nga vetja jote nuk mund të heqësh dorë
 
Shumë e vështirë ndonjëherë
'Ndoshta ata' janë mbledhur
Dhe për të të mbajtur ty
Madje edhe pavarësisht teje
 
Nëse ke ftohtë më thuaj menjëherë
Dritaret janë të mbyllura për mua
E lashë ashtu le të mbetet
Të koklavitura si ne
 
Kohën kur të më duash mua
U mësova duke heshtur
Nuk kam qarë aspak, nuk kam qarë
U mësova duke heshtur
 
Kohën kur të më duash mua
U mësova duke heshtur
Ende ftohtë ftohtë ende
U mësova duke heshtur
 
Shumë e vështirë ndonjëherë
Për të marrë frymë
Dhe të drejtën për të emigruar
Në klimën tuaj
 
Ti mua
Të mbetet tek ti
Më e dashura. Gënjeshtër
 
Teşekkürler!
umer.brruti.3umer.brruti.3 tarafından Salı, 11/11/2014 - 12:56 tarihinde eklendi
TürkçeTürkçe

Alıştım Susmaya

Yorumlar