Beni Çok Sev (Makedonca translation)

Advertisements
Makedonca translation

Сакај ме многу

Кавгата колку може да биде тешка
Животот прави да пораснеш и кога војуваш и кога си распарчен
Јас без тебе бев потполно сам
Имав вода, имав храна, но бев без љубов
 
Патиштата кои ги поминав беа исцрпувачки
Годините те учат да стануваш и паѓаш
Јас се ќе замолчам без тебе
Целиот свет се вртеше, но јас не бев во него
 
Години поминаа додека не ја најдов твојата љубов
Добре дојде во моето срце, судбината ми се насмевна
Држи ме за рака, сакај ме многу, не ме давај никому
Сакај ме за цел живот, не само на еден ден
 
И во добри денови и во лоши денови
Сокриј ме во градите
Ти на ова срце добро му дојде
Никогаш не оставај ме
 
Држи ме за рака, сакај ме многу
Не ме давај никому
Сакај ме за цел живот
Не само на еден ден
 
И во добри денови и во лоши денови
Сокриј ме во градите
Ти на ова срце добро му дојде
Никогаш не оставај ме
 
Моете срце е како ноќ без ден
Го видов сонцето во твоите очи како ден
Бев ветер кој болка носи
Ти си моја надеж, мој мир, повторно се родив
 
Години поминаа додека не ја најдов твојата љубов
Добре дојде во моето срце, судбината ми се насмевна
Држи ме за рака, сакај ме многу, не ме давај никому
Сакај ме за цел живот, не само на еден ден
 
edna_ellena kullanıcısı tarafından Pzt, 25/06/2018 - 11:13 tarihinde eklendi
Türkçe

Beni Çok Sev

Yorumlar