Reklam

Cake (Makedonca çevirisi)

  • Şarkıcı: Melanie Martinez
  • Şarkı: Cake 23 çeviri
  • Çeviriler: Almanca, Bulgarca, Felemenkçe, Fince, Fransızca, Japonca, Lehçe, Macarca, Makedonca, Portekizce, Rumence, Rusça #1, #2, #3, Sırpça #1, #2, Türkçe #1, #2, Yunanca, Çekçe, İbranice, İspanyolca, İtalyanca
Makedonca çevirisiMakedonca
A A

Торта

Кожата ти е топла како рерна
Твојот бакнеж е шеќерно сладок
Прстите сти се како памук
Кога ги ставаш рацете околу мене
Се чувствувам како да ми недостасува нешто
Нешто секогаш кога ќе заминеш
Ги имаме сите состојки
Освен твојата љубов
И почит ...
 
.
Јас не сум парче торта
За тебе само да ги отфрлиш
Додека одиш далеку
Со глазура на моето срце
Па го враќам
Што е мое, ќе промашиш
Парче од рајот што
Ти го дадов синоќа
 
Мирисаш исто како ванила
Вкусувате како крем со путер
Ми ги исполнуваат сетилата
Со празни калории
Се чувствувам како да ми недостасува нешто
Нешто секогаш кога ќе заминеш
Ги имаме сите состојки
Освен да ти требам тебе
И почит ...
 
.
 
Ако сум само парче торта
Ако јас сум само парче торта
Тогаш, ти си само парче месо
Ти си само парче месо за мене
Ако сум само парче торта
Ако јас сум само парче торта
Тогаш, ти си само парче месо
Ти си само парче месо за мене
 
.
 
Парче од рајот што ти го дадов
Парче од рајот што ти го дадов тебе
Парче од рајот што ти го дадов тебе синоќа
 
Natalijaa17Natalijaa17 tarafından Çarş, 11/09/2019 - 17:15 tarihinde eklendi
İngilizceİngilizce

Cake

Yorumlar