Chandelier (Makedonca çevirisi)

Makedonca çevirisiMakedonca
A A

Лустер

Забавните девојки не се повредуваат
Ништо не чувствуваат, кога ќе научам
Го соборувам, го соборувам
 
Јас сум таа "повик за убав провод"
Телефонот ќе експлодира, ми звонат на врата
Ја чувствувам љубовта, чувствувам љубовта
 
1,2,3 1,2,3 пиј
1,2,3 1,2,3 пиј
1,2,3 1,2,3 пиј
 
Ги фрлам назад додека не го изгубам избројувањето
 
Ќе замавнам од лустерот, од лустерот
Ќе живеам како утре да не постои
Како да не постои
Ќе летам како птица во ноќта, ќе ги осeтам моите солзи додека се сушат
Ќе замавнам од лустерот, од лустерот
 
Ќе се држам за драгиот живот, нема да гледам долу, нема да ги отворам очите
Ја задржувам чашата полна до утринската светлина, затоа што се држам само за вечерва
Помогни ми, ќе се држам за драгиот живот, нема да гледам долу, нема да ги отворам очите
Ја задржувам чашата полна до утринската светлина, затоа што се држам само за вечерва
Само за вечерва
 
Сонцето е горе, јас сум хаос
Треба да излезам од ова, да бегам од ова
Еве доаѓа срамот, еве доаѓа срамот
 
1,2,3 1,2,3 пиј
1,2,3 1,2,3 пиј
1,2,3 1,2,3 пиј
 
Ги фрлам назад додека не го изгубам избројувањетo
 
Ќе замавнам од лустерот, од лустерот
Ќе живеам како утре да не постои
Како да не постои
Ќе летам како птица во ноќта, ќе ги осeтам моите солзи додека се сушат
Ќе замавнам од лустерот, од лустерот
 
Ќе се држам за драгиот живот, нема да гледам долу, нема да ги отворам очите
Ја задржувам чашата полна до утринската светлина, затоа што се држам само за вечерва
Помогни ми, ќе се држам за драгиот живот, нема да гледам долу, нема да ги отворам очите
Ја задржувам чашата полна до утринската светлина, затоа што се држам само за вечерва
Само за вечерва
 
Teşekkürler!
2 teşekkür aldı
Natalijaa17Natalijaa17 tarafından Çarş, 20/04/2016 - 08:50 tarihinde eklendi
İngilizceİngilizce

Chandelier

Reklam
"Chandelier" çevirileri
Fince Guest
Fince Guest
Lehçe Guest
Makedonca Natalijaa17
Rumence Guest
5
Sırpça Guest
Türkçe Guest
lütfen "Chandelier" çevirisine yardım edin
Yorumlar
Read about music throughout history