Cheap Thrills (Arnavutça çevirisi)

Reklam
Arnavutça çevirisiArnavutça
A A

Drithërima të lira

Versiyonlar: #1#2
Eja, eja, lëshoe radion,
Është e premte mbërmje dhe nuk do vonohem
Duhet ti regulloj flokët, e të vë grimin
Është e premte mbrëmje dhe nuk do vonohem
 
Derisa godas dyshemenë e kërcimin
Godas dyshemenë e kërcimit
Kam gjithçka që më duhet
Jo, nuk kam para të thata,
Jo, nuk kam para të thata,
Por të kam ty i dashur
 
I dashur, nuk më nevoiten para dollar të bëj qef sonte
(Dua drithërima të lira)
I dashur, nuk më nevoiten para dollar të bëj qef sonte
(Dua drithërima të lira)
Por nuk më nevoiten para
Derisa e ndjej ritmin
Nuk më duhen para
Derisa vajzhdoj të kërcej
 
Eja, eja, lëshoe radion,
Është e shtunë dhe nuk do të vonohem
Më duhet të ngjyros thonjët, e të vesh takat.
Është e shtunë dhe nuk do vonohem
 
Derisa godas dyshemenë e kërcimin
Godas dyshemenë e kërcimit
Kam gjithçka që më duhet
Jo, nuk kam para të thata,
Jo, nuk kam para të thata,
Por të kam ty i dashur
 
I dashur, nuk më nevoiten para dollar të bëj qef sonte
(Dua drithërima të lira)
I dashur, nuk më nevoiten para dollar të bëj qef sonte
(Dua drithërima të lira)
Por nuk më nevoiten para
Derisa e ndjej ritmin
Nuk më duhen para
Derisa vajzhdoj të kërcej.
 
(Dua drithërima të lira)
(Dua drithërima të lira)
Nuk më nevoiten para
Derisa e ndjej ritmin
Nuk më duhen para
Derisa vajzhdoj të kërcej.
Oh, oh
 
I dashur, nuk më nevoiten para dollar të bëj qef sonte
(Dua drithërima të lira)
I dashur, nuk më nevoiten para dollar të bëj qef sonte
(Dua drithërima të lira)
Por nuk më nevoiten para
Derisa e ndjej ritmin
Nuk më duhen para
Derisa vajzhdoj të kërcej.
 
La, la, la, la, la, la
(Dua drithërima të lira)
La, la, la, la, la, la
(Dua drithërima të lira)
La, la, la, la, la, la
(Dua drithërima të lira)
La, la, la, la, la, la
(Dua drithërima të lira)
 
 Misafir Misafir tarafından Çarş, 04/01/2017 - 16:38 tarihinde eklendi
İngilizceİngilizce

Cheap Thrills

Yorumlar