Don't call me crazy (Arnavutça çevirisi)

Arnavutça çevirisiArnavutça
A A

mos më quani të çmendur

Do të të thërras
ngrihem
Unë do të të vras ​​ndryshe
Nuk ke pse me genjen
Unë tashmë mund të shoh
Ti e ke marrë vesh
Unë jam në pragun tuaj
Dhe nuk gjendesh askund
U përpoq të më rrëzonte
Ju me të vërtetë dëshironi të humbni jetën tuaj
Këtë herë nuk do të të lejoj të ikësh
Jo kete here
Tha se isha i vetmi
Duke u përpjekur të më gënjejë si budalla
Mund të më quash si të duash
 
Por mos më quani të çmendur sepse kështu keni bërë
Mos më quaj të çmendur sepse kështu ke bërë
Dhe betohem se nuk do të gjesh kurrë një tjetër si unë
Unë jam vetëm i lënduar sepse mendova se ti ishe i duhuri për mua
Mos më quaj të çmendur sepse kështu ke bërë
Dhe nuk gjendesh askund
Duke u përpjekur të më shkatërrojë
 
Të sëmurë dhe të lodhur nga gënjeshtrat tuaja
isha mire me ty zemer
Unë bëra gjithçka që ju pëlqente
dhe ti hodhe gjithçka tutje
me thuaj pse
po me lendon perseri
ne ishim më shumë sesa thjesht luajtëm
Më bën të kërkoj hakmarrje
 
Nuk ka më miq
Xhami i plasaritur në benz tuaj
Nuk me intereson kujt i thua
ti ia ke bere vetes
veten, tha se isha i vetmi
Duke u përpjekur të më gënjejë si budalla
Mund të më quash si të duash
 
Por mos më quani të çmendur sepse kështu keni bërë
Mos më quaj të çmendur sepse kështu ke bërë
Dhe betohem se nuk do të gjesh më dikë si unë
Unë jam vetëm i lënduar sepse mendova se ti ishe i duhuri për mua
Mos më quaj të çmendur sepse kështu ke bërë
Dhe nuk gjendesh askund
Duke u përpjekur të më shkatërrojë
 
e mashtrove veten
tani mbroje veten
mendova se ishe e imja
por ti je thjesht humbje kohe
gjithçka që thatë ishte një gënjeshtër
Nuk mund të jem i sinqertë me mua, tani rrobat tuaja janë në zjarr
 
Teşekkürler!
1 teşekkür aldı
hjakakdehjakakde tarafından Cum, 17/09/2021 - 13:33 tarihinde eklendi
İngilizce
İngilizce
İngilizce

Don't call me crazy

Yorumlar
Read about music throughout history