Reklam

I won't let you go (Makedonca çevirisi)

  • Şarkıcı: James Morrison
  • Şarkı: I won't let you go 15 çeviri
  • Çeviriler: Arapça, Azerbaycan Dili, Fransızca, Gürcüce, Macarca #1, #2, Makedonca, Portekizce, Rumence, Sırpça, Türkçe, Yunanca, Özbekçe, İspanyolca, İtalyanca
Makedonca çevirisiMakedonca
A A

Нема да дозволам да си одиш

Кога е темно
Земи си малку време да закрепнеш
Земи си малку верме да погледнеш наоколу
Пред да замине
 
Нема да попуштиш
Но пак продолжуваш да тонеш
Запамти како сега ме спаси
Од сите мои грешки, јеах
 
Ако има љубов, само чувствувај ја
Ако има живот, ќе го видиме
Ова не е време да се биде сам, сам, јеах
Нема да дозволам да си одиш
 
Кажи ги тие зборови
Кажи ги тие зборови како да нема друго
Затвори ги очите и можеби ќе поверуваш
Дека има излез од ова
 
Отворо го
Отвори го твоето срце за мене сега
Дозволи му да се испразни
Нема ништо што можам да земам
 
Ако има љубов, само чувствувај ја
Ако има живот, ќе го видиме
Ова не е време да се биде сам, сам, јеах
Нема да дозволам да си одиш
(Нема да дозволам да си одиш)
(Нема да дозволам да си одиш)
 
Ако твоето небо се руши
Само фатиме за рака и држи ме
Немораш да бидеш сама, сама, јеах
Нема да дозволам да си одиш
(Нема да дозволам да си одиш)
(Нема да дозволам да си одиш)
 
И ако го чувствуваш замрачувањето
И ако си премногу слаба да продолжиш да се бориш
И сите твои пријатели исчезнале
Јас ќе бидам тука, а не заминат, засекогаш, да те придружувам
 
Ако има љубов, само чувствувај ја
Ако има живот, ќе го видиме
Ова не е време да се биде сам, сам, јеах
Нема да дозволам да си одиш
(Нема да дозволам да си одиш)
(Нема да дозволам да си одиш)
 
Ако твоето небо се руши
Само фатиме за рака и држи ме
Немораш да бидеш сама, сама, јеах
Нема да дозволам да си одиш
(Нема да дозволам да си одиш)
(Нема да дозволам да си одиш)
 
Нема да дозволам да си одиш
Нема да дозволам
Нема да дозволам да си одиш
Нема да дозволам
Нема да дозволам да си одиш
Нема да дозволам да си одиш
 
MoniStanMoniStan tarafından Cmt, 07/07/2012 - 22:02 tarihinde eklendi
İngilizceİngilizce

I won't let you go

Yorumlar