Jeten per ty atdhe (İngilizce çevirisi)

Arnavutça
Arnavutça
A A

Jeten per ty atdhe

Femije kur isha me ndodhte shpesh
Qe gjurin e njome ta vrisja nje cike
Tek lozja e qeshja me hare ne shesh
Tek hyja ne jeten plote drite.
 
U rrita e koha me ngriti ne kembe
E dashura kohe m’i dha gezimet lume
Dhe nuk e dija se do t’I beja kenge
E do ta doja kaq shume.
 
- Refreni
Jeten per ty e kam atdhe
Per ty e kam cdo fjale, note e rresht
Sic rreh ne deje gjaku qe me dhe
Do rend dhe une ku ti me therret.
 
- Perserit
...........
 
Yuiop75Yuiop75 tarafından Perş, 06/05/2021 - 02:39 tarihinde eklendi
İngilizce çevirisiİngilizce
Paragrafları hizala

My life for you fatherland

As a child, it often happened to me
My young knee to hurt a little bit
At the game in the square while I joyfully laughed
While I entered the life full of light.
 
I grew up, my time got me on my feet
My dear time gave me joys plenty
I didn’t know that I would sing to it
And I would love it so much.
 
- refrain
My life is for you my fatherland
For you is my every word, score and verse
Like the blood you gave me runs in my veins
I will run too, wherever you call me.
 
- Repeat
...........
 
Teşekkürler!
4 teşekkür aldı
Yuiop75Yuiop75 tarafından Perş, 06/05/2021 - 02:41 tarihinde eklendi
"Jeten per ty atdhe" içeren koleksiyonlar
Yorumlar
Read about music throughout history