Please translate Čija sum jas

  • Şarkıcı: Kaliopi
  • Albüm: Oboi me
  • Şarkı: Čija sum jas
  • İstek: Makedonca → İngilizce
  • Çeviriler: Çevriyazım
Makedonca

Čija sum jas

Јас долго молчев под солзи скриена
се давав себе без болка, насмејана
и така не ме ни прашуваш како ми е
дали сум добро или не
се правев слепа за сите каснења
во рани утра по ноќни неверства
од се бев појака но нешто умира,
знам во мене

Реф:
Но чија сум јас,
за кого постојам, молам и плачам
јас немо без глас
ајде кажи душо во очи ти гледај ме
о како боли, боли, боли, без тебе

Но чија сум јас,
за кого живеам долго под сенка
на немир и страв
ајде кажи душо во очи гледај ме
о како боли, боли, боли без тебе,
но чија сум јас

Сите погледи твои во сенка се
до сите насмевки мои не допреле
и така веке ни не е важно не
твојот допир ме боли, знај
јас немам желба за твоите зборови
како извор на лаги отровни
јас се убивам себе си прашувајки,
ајде кажи

"Čija sum jas" şarkısına ait daha çok çeviri
Yorumlar