Please translate Jas znam (Јас знам)

Makedonca

Jas znam (Јас знам)

Јас знам дека е ова игра луда
што се памти
и дека болкава во моево срце
не е грев

И се додека јас ноква пеам
топли дождови во мене леат, леат
во мисли повторно сум јас кај тебе
во она време кога не би те дала јас

Реф:
Не заборавај под исто сонце стоиме
не заборавај кој не гледа од горе
оној мирис во рани утра кога ти ме будеше
во мене тонеше но,ме немаше
не заборавај

Јас знам, јас знам...

"Jas znam (Јас знам)" şarkısına ait daha çok çeviri
Yorumlar