Amr Diab - Tamally Ma3ak (تملي معاك) (Makedonca translation)

Makedonca translation

Секогаш со тебе

Секогаш сум со тебе
Дури и кога си далеку од мене
Твојата љубов е во моето срце
 
Секогаш сум со тебе
Секогаш си ми во мислите и срцето
Никогаш не те заборавам
Секогаш ми недостасуваш
Дури и кога сум со тебе
 
Секогаш сум со тебе
Дури и кога си далеку од мене
Твојата љубов е во моето срце
 
Секогаш сум со тебе
Секогаш си ми во мислите и срцето
Никогаш не те заборавам
Секогаш ми недостасуваш
Дури и кога сум со тебе
 
Секогаш мечтаам за тебе љубов моја
Секогаш моите очи те повикуваат
И кога целиот свет ме опкружува
Јас пак велам, ти си ми потребна љубов моја
 
Секогаш мечтаам за тебе љубов моја
Секогаш моите очи те повикуваат
И кога целиот свет ме опкружува
Јас пак велам, ти си ми потребна љубов моја
 
Секогаш сум со тебе
Ги имаш моето срце и душа
Моја најскапоцена љубов
Моја најскапоцена љубов
 
Без оглед колку и да си далеку од мене
Ти си секогаш блиску до моето срце
Ти си мојот живот и мојата иднината
Најпрекрасната судбина
 
Секогаш сум со тебе
Ги имаш моето срце и душа
Моја најскапоцена љубов
Моја најскапоцена љубов
 
Без оглед колку и да си далеку од мене
Ти си секогаш блиску до моето срце
Ти си мојот живот и мојата иднината
Најпрекрасната судбина
 
Секогаш мечтаам за тебе љубов моја
Секогаш моите очи те повикуваат
И кога целиот свет ме опкружува
Јас пак велам, ти си ми потребна љубов моја
 
Секогаш мечтаам за тебе љубов моја
Секогаш моите очи те повикуваат
И кога целиот свет ме опкружува
Јас пак велам, ти си ми потребна љубов моја
 
Секогаш мечтаам за тебе љубов моја
Секогаш моите очи те повикуваат
И кога целиот свет ме опкружува
Јас пак велам, ти си ми потребна љубов моја
 
Секогаш мечтаам за тебе љубов моја
Секогаш моите очи те повикуваат
И кога целиот свет ме опкружува
Јас пак велам, ти си ми потребна љубов моја
 
KaterinaMKD kullanıcısı tarafından Pzr, 06/11/2011 - 22:14 tarihinde eklendi
Arapça

Tamally Ma3ak (تملي معاك)

Yorumlar
Velsket    Pzr, 15/07/2018 - 17:48

The format of the source lyrics has been updated. Please review your translation.