広告

Schism (アルバニア語 訳)

  • アーティスト: Tool
  • 曲名: Schism 13 回翻訳しました
  • 翻訳: アルバニア語, ギリシャ語, クロアチア語, スウェーデン語, スペイン語, セルビア語, トルコ語, ドイツ語, フィンランド語, フランス語, ペルシャ語 #1, #2, ルーマニア語
アルバニア語 訳アルバニア語
A A

Përçarje

E di se copat perputhen, sepse i pashe te rrezohen
Zvetenuara dhe gërryera. krejtësisht të ndryshme
Qëllimi i pastër, i perkrahur, shpirtrat e dy të dashuruarve afron
Copëzimi qe vazhdon,teston komunikimin tonë
Drita që ushqente zjarrin tonë, tani një vrimë dogji mes nesh
sa
S'mund të shohim te arrijme qellimin,gjymton komunikimin tonë.
 
E di se copat perputhen, sepse i pashe ato tek rane perdhe'
S' ka faj, askend s'fajësoj, kjo s'do te thote se s' deshiroj qe
Te drejtoj gishtin, fajësoj te tjeret,te shoh tempullin te bjere
Qe copat të bashkojme perseri,të rizbulojmë komunikimin
 
Poezia qe del nga skuadratimi mes nesh ,
Dhe nga rrethimi eshte me e mira
Duke gjetur bukurinë në disonancë
 
Qe një kohë kur copat përputheshin, por i pashe te rrezohen
Svetenuara dhe gërryera, të mbytura nga lakmia jonë
Bëra hesape boll sa për të ditur rrezikun e një mundesie të dytë per ne
Destinuar të rrenohet po su poqem ,dhe te forcojme komunikimin tonë
 
Heshtja e akullt e con ne atrofizim ndjenjen e dhembshurise
 
Mes të dashurve të supozuar
Mes të dashurve të supozuar
 
Unë e di se copat perputhen(x8)
 
水, 13/11/2013 - 13:07にkbixhozikbixhoziさんによって投稿されました。
月, 30/06/2014 - 17:00にkbixhozikbixhoziさんによって最終編集されました。
英語英語

Schism

コメント