Sober (превод на албански)

Реклама
превод на албанскиалбански
A A

Esell

Ka një hije fiks pas meje,
me mbeshtjell çdo hap qe bej,
Ma ben cdo premtim te zbrazet
cdo gisht mua ma drejton
pret si kujdestar ngrefosur
qe ne maje te gishtave qendron
Vdekur tani shtegu para nesh
Thjesh se biri ka ardhur
 
Jezus, pse .... s'fishkellin
Tjeter vec c'ka ngjare e c' është bërë?
 
Pse s'mund të jemi kthjellet?
Dua thjesht t'ja nis nga e para.
Pse s'mund të pijmë përherë?
Dua thjesht t'rinis gjerat nga e para
 
Jam vec një rrenacak i kote.
Unë s'jam vecse një idiot.
Vec do te ju ngaterroj
Me beso e me keq do gjesh.
Do të gjej një qendër tek ju.
Ta pertyp pastaj të shkoj,
Do bej cmos tju lartesoj
mjaft sa t'ju rrezoj dhe me.
 
Nënë Mari, pse s'peshperit
Tjeter vec c'ka ngjare e është bërë
 
Pse s'mund të jemi kthjellet?
Dua thjesht t'ja nis nga e para.
Pse s'mund të fleme përherë?
Dua thjesht t'rinis gjerat nga e para
 
Jam vec një rrenacak i kote.
Unë s'jam vecse një idiot.
Vec do te ju ngaterroj
Me beso e me keq do gjesh.
Do të gjej një qendër tek ju.
Ta pertyp pastaj të shkoj,
 
Me beso.(x4)
 
Pse s'mund të jemi kthjellet?
Dua thjesht t'a nis nga e para.
Pse s'mund të fleme përherë?
Dua thjesht t'rinis kete nga e para
 
Une dua ,cka dua.
Une dua ,cka dua.
Une dua ,cka dua.
Une dua ,cka dua.
 
Поставио/ла: kbixhozikbixhozi У: Четвртак, 14/11/2013 - 23:32
Last edited by kbixhozikbixhozi on Понедељак, 28/07/2014 - 20:14
енглескиенглески

Sober

Коментари