Advertisements

Текстове на песни на Ultimo

Текстове на песниПреводиЗаявки
Buon viaggioИталиански
Peter Pan
Английски
Полски
Canzone stupidaИталиански
Peter Pan
Английски
Полски
Cascare nei tuoi occhiИталиански
Peter Pan
Албански
Английски #1 #2
Полски
ChiaveИталиански
Pianeti
Английски
Полски
Руски
Холандски
DomenicaИталиански
Peter Pan
Английски
Полски
Руски
Dove il mare finisceИталиански
Peter Pan
Английски
Forse dormiraiИталиански
Peter Pan
Английски
GiusyИталиански
Pianeti
Английски
Il ballo delle incertezzeИталиански
Peter Pan (2017)
Английски
Гръцки
Естонски
Испански
Португалски
Френски
Японски
Il capolavoroИталиански
Pianeti
Английски
Il vasoИталиански
Peter Pan
Английски
Полски
Турски
L'unica forza che hoИталиански
Pianeti
Английски
La casa di un poetaИталиански
Peter Pan (2017)
Английски
Гръцки
La stella più fragile dell'universoИталиански
Peter Pan
Английски
La storia di un uomoИталиански
Pianeti
Le stesse cose che facevo con teИталиански
Peter Pan
Английски
Полски
Mille universiИталиански
Pianeti
Английски
Полски
Руски
Osg16ИталианскиХоландски
Ovunque tu siaИталиански
Pianeti
Английски
Peter Pan (Vuoi volare con me?)Италиански
Peter Pan
Английски
Гръцки
Полски
Турски
PianetiИталиански
Pianeti
Английски
Испански
Полски
Руски
Финландски
Японски
Poesia senza veliИталиански
Peter Pan
Албански
Английски
Гръцки
Немски
Полски
Португалски
Руски #1 #2
Racconterò di teИталиански
Pianeti
Английски
SabbiaИталиански
Pianeti
Английски #1 #2
Гръцки
Sogni appesiИталианскиАнглийски
Полски
Руски
StaseraИталиански
Pianeti
Английски
Естонски
Полски
Руски
Ti dedico il silenzioИталиански
Peter Pan (2017)
Английски
Френски
Vorrei soltanto amartiИталиански
Peter Pan
Английски
Ultimo - текстове на песни, в които е гостуващ изпълнителПреводи
Fabrizio Moro - L'eternità (Il mio quartiere)ИталианскиАнглийски
Гръцки
Полски
Руски
Турски
Финландски
Коментари