Lady Gaga - текстови

ТекстовиПреводиЗахтеви
1000 Dovesенглески
Chromatica
бошњачки
бугарски
грчки
италијански
казачки
мађарски
немачки
португалски
руски
турски
фински
француски
шпански
911енглески
Chromatica
азерски
арапски
бошњачки
бугарски
грчки
италијански
казачки
мађарски
немачки
португалски
румунски
руски
српски
турски #1 #2 #3
филипински
француски #1 #2
холандски
шпански
A-YOенглески
Joanne (2016)
азерски
арапски
бугарски
естонски
португалски
румунски
српски
турски
шпански
Again Againенглески
The Fame (2008)
бугарски
грчки
македонски
немачки #1 #2
португалски
руски
словачки
српски
турски
фински
француски #1 #2
хрватски
шпански
латински
Alejandroенглески
The Fame Monster (2009)
Galician
азерски
арапски
бугарски
вијетнамски
грузијски
грчки #1 #2
дански
италијански #1 #2
јапански
казачки
каталонски
кинески
корејски
латински
мађарски
македонски
немачки
норвешки
персијски #1 #2
пољски
португалски
румунски
руски
словачки
српски #1 #2 #3
турски #1 #2
украјински #1 #2
фински
француски #1 #2
хебрејски
холандски #1 #2
хрватски
чешки
шведски
шпански
албански
летонски (латгалијски)
Aliceенглески
Chromatica
бошњачки
бугарски
грчки
италијански
казачки
мађарски
немачки
португалски
руски
српски
турски #1 #2
француски
шпански
Americanoенглески, шпански
Born This Way (2011)
арапски
бугарски
грузијски
грчки
немачки
португалски
руски
српски #1 #2
турски
фински
француски
хебрејски
холандски
чешки
шпански
мађарски
Angel Downенглески
Joanne (2016)
азерски #1 #2
арапски
бугарски
грчки
естонски
италијански
казачки
мађарски
персијски
португалски
румунски
српски
турски
француски
шпански
Animalенглескибугарски
португалски
руски
фински
француски
шпански
Anything Goesенглески
Cheek To Cheek (2014)
бугарски
грчки
португалски
Applauseенглески
ARTPOP (2013)
азерски
албански
арапски
бугарски
грчки #1 #2
дански
естонски
индонежански
италијански
јапански
каталонски
корејски
латински
мађарски
немачки
персијски
пољски
португалски
румунски
руски
српски
турски #1 #2 #3
украјински
фински #1 #2
француски #1 #2
хебрејски
холандски
хрватски
чешки
шведски
шпански
норвешки
Applause (Empire of the Sun remix)енглески
Applause (Single)
Tongan
немачки
португалски
фински
француски
шпански
ARTPOPенглески
ARTPOP (2013)
азерски
арапски
бошњачки
бугарски
грчки
мађарски
македонски
португалски
српски #1 #2
турски #1 #2
фински
француски
хрватски
шпански
Aura енглески
ARTPOP (2013)
арапски
бошњачки
бугарски
грчки #1 #2
естонски
италијански
мађарски
македонски
немачки
португалски #1 #2
румунски
српски #1 #2
турски #1 #2 #3 #4
фински #1 #2
француски
хрватски
шведски
шпански #1 #2
Babylonенглески
Chromatica
бугарски
казачки
мађарски
португалски
руски
турски
хрватски
Bad Kidsенглески
Born This Way (2011)
бугарски
грузијски
грчки
казачки
норвешки
португалски
српски
турски
фински
француски
шпански
Bad Romanceенглески
The Fame Monster (2009)
азерски
арапски
бугарски
вијетнамски
грчки
дански
италијански
јапански
казачки
каталонски
кинески
корејски
мађарски
немачки
норвешки
персијски
пољски
португалски
румунски
руски #1 #2
српски #1 #2 #3
турски #1 #2
украјински
фински #1 #2
француски #1 #2
хебрејски
холандски
хрватски
чешки
шведски
шпански #1 #2
Gaelic (Irish Gaelic)
Tagalog (dialects)
албански
Bang Bang (My Baby Shot Me Down)енглески
Cheek to Cheek (with Tony Bennett)
бугарски
грчки
индонежански
немачки
португалски #1 #2
руски
турски
хрватски
шпански
Beautiful, Dirty, Rich енглески
The Fame (2008)
арапски
грчки
италијански
португалски
српски
турски
фински
француски
хрватски
шпански
Bewitched, Bothered and Bewilderedенглески
Cheek to Cheek (2014)
грчки
португалски
шпански
Black Jesus + Amen Fashionенглески
Born This Way (2011)
бугарски
македонски
португалски
српски
турски
фински
француски
хрватски
Bloody Maryенглески
Born This Way (2011)
арапски
бугарски
грузијски
грчки
енглески
италијански
пољски
португалски
румунски
руски
српски #1 #2
турски #1 #2
фински
француски
хрватски
шпански
Bloody Mary (Studio Version)енглески
Born This Way (2011)
немачки
португалски
шпански
Blueberry Kissesенглескибугарски
грчки
португалски
турски
фински
француски #1 #2
шпански
Born This Wayенглески
Born This Way (2011)
Kurdish (Kurmanji)
арапски
бугарски
вијетнамски
грузијски
грчки
естонски
индонежански #1 #2
италијански
казачки
каталонски
кинески #1 #2
корејски
мађарски
македонски
немачки
персијски
португалски
румунски
руски
словачки
српски
турски #1 #2 #3
фински
француски
хебрејски #1 #2
хрватски
чешки
шведски
шпански #1 #2
Born This Way (The Country Road Version)енглески
Born This Way [Special Edition] (2011)
Boys Boys Boysенглески
The Fame (2008)
бугарски
грчки
италијански
каталонски
мађарски
португалски
словачки
српски
турски #1 #2
фински
француски
шпански
корејски
Brooklyn Nightsенглески
ARTPOP Act II
арапски
бугарски
грчки
португалски
руски
српски
турски #1 #2
француски
хебрејски
холандски
Brown Eyesенглески
The Fame (2008)
бугарски
грчки
италијански
мађарски
португалски
српски
турски
фински
француски
холандски
шпански
Lao
But Beautifulенглески
Cheek to Cheek (with Tony Bennett)
бугарски
грчки
португалски
турски
Cakeенглескируски
турски
фински
француски
Captivatedенглески
Reloaded (2010)
Changing Skiesенглески
Single
грчки
португалски
турски
фински
француски
Cheek to Cheekенглески
Cheek to Cheek (with Tony Bennett)
бугарски
португалски
руски
турски
Christmas Tree енглескигрчки
португалски
тајландски
турски
фински
француски
шпански
Come to Mamaенглески
Joanne (2016)
азерски
арапски
бугарски
грчки
португалски
српски
турски
француски
шпански
Dance in the Darkенглески
The Fame Monster (2009)
арапски
бугарски
италијански
немачки #1 #2
португалски
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски
хебрејски
чешки
шпански
Dancin' in Circlesенглески
Joanne (2016)
азерски
арапски
бугарски
португалски
руски
српски
турски
словеначки
Diamond Heartенглески
Joanne (2016)
азерски
арапски
бугарски
грчки
немачки
португалски
српски
турски
француски
шведски
шпански
Dirty Ice Creamенглески
Reloaded (2010)
португалски
турски
фински
француски
Disco Heavenенглески
The Fame (2008)
бугарски
португалски
турски
фински
француски
Do What U Wantенглески
ARTPOP (2013)
азерски
арапски
бугарски
грчки
италијански
литвански
немачки
португалски #1 #2
румунски
руски
српски
турски #1 #2 #3
фински
француски
холандски
чешки
шведски
шпански
Do What U Want (Only GaGa)енглески
ARTPOP (2013)
грчки
италијански
португалски
шпански
Do What U Want [ft. Christina Aguilera]енглески
ARTPOP (2013)
грчки
италијански
турски
фински
француски
шпански #1 #2
Don't Give upенглескибугарски
немачки
португалски
турски
фински
француски
Donatellaенглески
ARTPOP (2013)
арапски
бошњачки
бугарски
мађарски
португалски
српски
турски #1 #2
фински
француски
холандски
хрватски
шпански
Dopeенглески
ARTPOP (2013)
азерски
арапски
бугарски
грчки #1 #2
мађарски
португалски
руски
словеначки
српски
турски #1 #2
фински
француски
холандски
хрватски
шведски
шпански
Earthquake (Then You’d Love Me)енглески
Unreleased Songs
немачки
турски
фински
француски
Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)енглески
The Fame (2008)
арапски
италијански
мађарски
немачки
персијски
португалски
српски
турски #1 #2
фински
шпански #1 #2 #3
Electric Chapelенглески
Born This Way (2011)
арапски
бугарски
грчки
немачки
португалски
руски
српски
турски
фински
француски
шпански
Enigmaенглески
Chromatica
бошњачки
бугарски
казачки
мађарски
немачки
португалски
руски
српски
турски
шпански
Ev'ry Time We Say Goodbyeенглески
Cheek to Cheek (with Tony Bennett)
турски
Fancy Pantsенглески
Reloaded (2010)
турски
фински
француски
Fashionенглески
Confessions of a Shopaholic soundtrack
Fashion Of His Loveенглески
Born This Way (2011)
арапски
бугарски
португалски
српски #1 #2
турски
фински
француски
шпански
Fashion of His Love (Fernando Garibay Remix)енглески
Born This Way [Special Edition] (2011)
Fashion!енглески
ARTPOP (2013)
грчки
турски
француски
шпански
Feverенглескипортугалски
турски
фински
француски
Filthy Popенглески
Reloaded (2010)
турски
фински
француски
Fireflyенглески
Cheek to Cheek (with Tony Bennett)
португалски
Fooled Me Again, Honest Eyesенглески
Reloaded (2010)
португалски
фински
француски
Freakshowенглескипортугалски
Free Womanенглески
Chromatica
бугарски
немачки
португалски
руски
турски
Freezer Burnенглески
ARTPOP (2013)
турски
фински
француски
Fun Tonightенглески
Chromatica
бугарски
казачки
немачки
португалски
руски
турски
грчки
Future Loveенглескипортугалски
турски
фински
француски
G.U.Y.енглески
ARTPOP (2013)
арапски
бугарски
грчки
португалски
румунски
српски
тајландски
турски #1 #2
фински
француски
хрватски
шведски
шпански
Glitter And Greaseенглескитурски
фински
француски
Goody Goodyенглески
Cheek to Cheek (with Tony Bennett)
Government Hookerенглески
Born This Way (2011)
грузијски
грчки
немачки
српски
турски
фински
француски
шпански
Greatestенглескитурски
фински
шпански
Grigio Girlsенглески
Joanne (2016)
бугарски
индонежански
италијански
португалски
турски
азерски
хрватски
Gypsyенглески
ARTPOP (2013)
бугарски
грчки
италијански
немачки
португалски
румунски
српски
турски #1 #2
фински
француски
холандски
шведски
шпански
Hairенглески
Born This Way (2011)
грузијски
грчки
енглески
јапански
немачки
португалски
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски #1 #2
хебрејски
чешки
шпански
Heavy Metal Loverенглески
Born This Way (2011)
грузијски
грчки
естонски
литвански
португалски
српски
турски #1 #2
фински
француски
Hello, Helloенглески
Gnomeo and Juliet (Soundtrack from the Motion Picture)
турски
фински
Here We Go Againенглескиарапски
турски
фински
француски
Hey Girlенглески
Joanne (2016)
азерски
бугарски
португалски
руски
турски
француски
шпански
Highway Unicorn (Road to Love)енглески
Born This Way (2011)
бугарски
португалски
српски
турски #1 #2
фински
француски
I Can't Give You Anything but Loveенглески
Cheek to Cheek (with Tony Bennett)
немачки
турски
I Like It Roughенглески
The Fame (2008)
бугарски
португалски
турски
фински
француски
шпански
I Wanna Be With Youенглескигрчки
немачки
португалски
српски
турски
фински
француски
шпански
I Want Your Loveенглескибугарски
грчки
португалски
руски
српски
тајландски
турски
I Won't Danceенглески
Cheek to Cheek (with Tony Bennett)
турски
Imagineенглески
Reloaded (2010)
арапски
немачки
персијски
турски
француски
хрватски
шпански
It Don't Mean a Thing (If It Ain't Got That Swing)енглески
Cheek to Cheek (with Tony Bennett)
турски
Jewels N' Drugsенглески
ARTPOP (2013)
српски
турски
фински
хрватски
француски
Joanneенглески
Joanne (2016)
азерски
бугарски
грчки
италијански
казачки
мађарски
немачки
португалски
српски
турски
француски
шпански #1 #2
John Wayneенглески
Joanne (2016)
азерски
бугарски
грчки
португалски
руски
српски
турски
Judasенглески
Born This Way (2011)
бугарски
вијетнамски
грузијски
грчки #1 #2
јапански
казачки
мађарски #1 #2
македонски
немачки
персијски
пољски
португалски
румунски
руски
српски
турски #1 #2
филипински
фински
француски
хрватски
чешки
шведски
шпански #1 #2
Judas (DJ White Shadow Remix)енглески
Born This Way [Special Edition] (2011)
Just Another Dayенглески
Joanne (2016)
бугарски
кинески
португалски
српски
турски
Just Danceенглески
The Fame (2008)
бугарски
италијански
казачки
мађарски
немачки
португалски
руски
српски
турски
украјински
фински
француски
хрватски
шпански
Kaboomенглески
Reloaded (2010)
турски
фински
Kandy Lifeенглески
Reloaded (2010)
Let Love Downенглескипортугалски
турски
фински
француски
Let's Face the Music and Danceенглески
Cheek to Cheek (with Tony Bennett)
португалски
турски
Living On The Radioенглескитурски
фински
француски
холандски
Love Gameенглески
The Fame (2008)
грчки
италијански
мађарски
немачки
португалски
руски
словачки
српски
турски #1 #2
фински
француски
шпански
Love Me Rightенглески
Chromatica
бугарски
грчки
казачки
немачки
португалски
шпански
Lush Lifeенглески
Cheek to Cheek (with Tony Bennett)
португалски
турски
MANiCUREенглески
ARTPOP (2013)
бугарски
немачки
португалски #1 #2
српски #1 #2
турски
фински
француски
шпански
Manifesto of Mother Monsterенглески
Born This Way (2011)
бугарски
турски
Marry The Nightенглески
Born This Way (2011)
Tongan
арапски
бугарски
грузијски
грчки
италијански
казачки
корејски
мађарски
немачки
персијски
португалски
румунски
српски
турски
фински
француски
хрватски
шпански
Marry the Night (Zedd Remix)енглески
Born This Way [Special Edition] (2011)
Marry The Night: The Prelude Pathétiqueенглески, француски
Born This Way (2011)
бугарски
Mary Jane Hollandенглески
ARTPOP (2013)
бошњачки
бугарски
естонски
немачки
српски
турски
фински
француски
холандски
шпански
Million Reasonsенглески
Joanne (2016)
азерски #1 #2
арапски
бугарски
грчки
индонежански #1 #2
италијански #1 #2
јапански #1 #2
кинески
корејски
мађарски
немачки
персијски
пољски
португалски
румунски #1 #2 #3
руски
словачки
српски #1 #2 #3
турски
филипински #1 #2
фински
француски
хебрејски
холандски
хрватски
шпански #1 #2
Money Honeyенглески
The Fame (2008)
немачки #1 #2
турски
фински
француски
шпански
италијански
Monsterенглески
The Fame Monster (2009)
Tongan
арапски
бугарски
грчки
јапански
немачки
пољски
португалски
румунски
руски
српски
турски #1 #2
фински #1 #2
француски
хебрејски
шпански
италијански
Nature Boyенглески
Cheek to Cheek (with Tony Bennett) (2014)
турски
француски
New Yorkенглески
No Floodsенглескипортугалски
фински
француски
No Wayенглески
Reloaded (2010)
бугарски
фински
француски
Nothing On (But The Radio)енглески
Demo
турски
Optimistенглескииталијански
турски
фински
Orange Colored Skyенглески
A Very Gaga Holiday (Live) - EP
фински
Panty Partyенглески
Unreleased and Demo's
Paparazziенглески
The Fame (2008)
азерски
арапски
бугарски
грчки
дански
индонежански #1 #2
италијански
казачки
кинески
мађарски
македонски
немачки
персијски
португалски
румунски
руски
српски #1 #2
турски
украјински
фински
француски
хрватски
чешки
шпански #1 #2
Paper Gangstaенглески
The Fame (2008)
италијански
турски
фински
француски
PARTYNAUSEOUSенглескитурски
француски
Perfect Illusionенглески
Joanne (2016)
азерски
арапски
бошњачки
бугарски #1 #2
грчки #1 #2
дански
италијански
јапански
каталонски
мађарски
немачки #1 #2
норвешки
персијски
пољски
португалски
румунски
руски
српски #1 #2
турски #1 #2
украјински
фински
француски
хебрејски
холандски #1 #2
хрватски
чешки
шпански
албански
шведски
Plastic Dollенглески
Chromatica
бугарски
грчки
мађарски
немачки
португалски
руски
турски
холандски
Poker Faceенглески
The Fame (2008)
Tongan
азерски
арапски
бугарски
вијетнамски
грчки
дански
есперанто
италијански
јапански
каталонски
кинески
мађарски
малајски
немачки
норвешки
пољски
португалски
румунски
руски #1 #2
словачки
српски
турски #1 #2
украјински
фински #1 #2
француски
хебрејски
холандски #1 #2
хрватски
чешки #1 #2
шведски #1 #2
шпански
албански
латински
Princess Dieенглески
Single
бугарски
мађарски
турски
фински
француски
Rain On Meенглески
Chromatica
Polish (Silesian dialect)
арапски
бугарски
грчки
јапански
кинески
мађарски
немачки
персијски
португалски
румунски
руски #1 #2
српски
тајландски
турски
филипински
фински
француски
хебрејски
холандски
хрватски
чешки
Red and Blueенглески
Red and Blue
италијански
португалски
турски
Reloadedенглески
Reloaded (2010)
турски
фински
Replayенглески
Chromatica
бугарски
италијански
мађарски
немачки
португалски
руски
турски #1 #2 #3
Retro Dance Freakенглески
The Fame (2008)
турски
фински
француски
Retro Physicalенглески
CD Single
турски
фински
француски
Retrosexualенглески
Ribbonsенглескитурски
фински
Rock Showенглески
Reloaded (2010)
турски
фински
француски
Scheißeенглески
Born This Way (2011)
грчки #1 #2
италијански
немачки
португалски
српски
турски #1 #2
фински #1 #2
француски
Scheiße (DJ White Shadow Mugler)енглески, немачки
Born This Way [Special Edition] (2011)
Scream Loudенглескитурски
фински
Second Time Aroundенглески
Reloaded (2010)
немачки
португалски
турски
фински
Sexxx Dreams (Album Version)енглески
ARTPOP (2013)
бугарски
немачки
Sexxx Dreams (Demo Version)енглески
ARTPOP (2013)
грчки
јапански
португалски
српски
турски #1 #2 #3 #4
фински #1 #2
француски
шпански
Sexy Uglyенглескитурски
фински
француски
Shake Ur Kittyенглески
Reloaded (2010)
португалски
турски
фински
француски
Sine from Aboveенглески
Chromatica
бошњачки
бугарски
грчки
казачки
мађарски
немачки
португалски
руски
турски #1 #2
шпански
Sinner's Prayerенглески
Joanne (2016)
азерски
португалски
руски
српски
турски
So Happy I Could Dieенглески
The Fame Monster (2009)
грчки
корејски
немачки
португалски
турски #1 #2
фински
француски
холандски
Something Crazyенглескигрчки
португалски
турски
фински
француски
Sometimesенглески
Single
фински
Sour Candyенглески, корејски
Chromatica
Kurdish (Kurmanji)
бугарски
грчки
енглески
италијански
јапански
казачки
мађарски
пољски #1 #2
португалски
румунски
руски #1 #2 #3 #4
српски
тајландски
транскрипција #1 #2 #3 #4 #5
турски #1 #2 #3
француски #1 #2
холандски
шпански
Speechlessенглески
The Fame Monster (2009)
бугарски
грчки
немачки
португалски
руски
словеначки
српски
турски
фински
француски
шведски
азерски
латински
Stacheенглескибугарски
турски
Starstruckенглески
The Fame (2008)
италијански
немачки
турски
фински
шпански
српски
француски
Stuck On Fuckin' Youенглески
Stuck On Fuckin' You Single
турски
фински
хебрејски
француски
Stupid Loveенглески
Chromatica
бугарски
грчки
казачки
мађарски
немачки
португалски
румунски #1 #2
руски
српски
тајландски
турски #1 #2
фински
француски
хебрејски
Summerboyенглески
The Fame (2008)
мађарски
португалски
српски
турски
фински
француски
Super Loverенглескифински
француски
Swineенглески
ARTPOP (2013)
бошњачки
грчки
естонски
мађарски
португалски
турски
француски
шпански
Swine (Live Version)енглески
ARTPOP (2013)
бошњачки
естонски
португалски
српски
турски
фински
Teaенглески
ARTPOP (2013)
фински
француски
шпански
Teethенглески
The Fame Monster (2009)
грчки
португалски
руски
турски #1 #2
фински
француски
шпански
Telephoneенглески
The Fame Monster (2009)
азерски
арапски
бугарски
грчки
италијански
казачки
кинески #1 #2
латински
мађарски
немачки
пољски
португалски
румунски
руски
српски
турски
украјински
фински
француски #1 #2
холандски
шпански
Maldivian (dhivehi)
The Cureенглески
The Cure - Single
азерски
арапски
бошњачки
бугарски
грчки
индонежански
италијански
мађарски
немачки
норвешки
португалски
румунски
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски
шведски
шпански
The Edge Of Gloryенглески
Born This Way (2011)
арапски
бугарски
грузијски
грчки
италијански
мађарски #1 #2
немачки
персијски
румунски
руски
српски #1 #2
турски
филипински
фински
француски #1 #2
хебрејски
хинди
шпански
The Fameенглески
The Fame (2008)
турски
фински
француски
The Lady Is A Trampенглескипортугалски
руски
српски
фински
француски
The Queenенглески
Born This Way (2011)
арапски
бугарски
грчки
јапански
немачки
португалски
српски
турски
фински
француски
They All Laughedенглески
Cheek to Cheek (with Tony Bennett)
руски
турски
Till It Happens to Youенглески
Til It Happens to You - Single
азерски
бугарски
грчки #1 #2
италијански
јапански
казачки
мађарски
немачки
персијски
португалски
румунски
руски
словачки
српски #1 #2
тајландски
турски
фински
француски
хрватски
шпански
Vanityенглески
Single
мађарски
португалски
турски
фински
француски
Venusенглески
ARTPOP (2013)
вијетнамски
грчки
естонски
немачки
персијски
португалски
руски
српски #1 #2
турски
фински
француски
хебрејски
хрватски #1 #2
шпански
Viva la vidaенглески
Reloaded (2010)
We Could Beенглескибугарски
White Christmasенглески
A Very Gaga Holiday (Live) - EP
грчки
италијански
мађарски
руски
фински
француски
Wish You Were Hereенглескиперсијски
португалски
руски
турски
фински
француски
шпански
Wonderfulенглески
Reloaded (2010)
грчки
италијански
португалски
руски
турски
фински
француски
Wordsенглескируски
фински
Wunderlandенглески
single
мађарски
руски
фински
француски
Yoü and Iенглески
Born This Way (2011)
албански
бугарски
грузијски
грчки
италијански #1 #2
мађарски
немачки
персијски
пољски
португалски
руски
српски
турски
фински #1 #2
француски
хебрејски
холандски
шпански
Your Songенглески
Revamp: The Songs of Elton John & Bernie Taupin
португалски
турски
шпански
Lady Gaga also performedПреводи
Mariah Carey - All I Want for Christmas Is Youенглески
Merry Christmas (1994)
азерски #1 #2
албански
бугарски
грузијски
грчки #1 #2
дански
индонежански #1 #2
италијански #1 #2
јапански
каталонски
кинески
корејски
летонски
мађарски #1 #2 #3
македонски
немачки #1 #2
персијски
португалски
румунски #1 #2
руски #1 #2
словачки #1 #2
словеначки
српски #1 #2
тајландски
турски #1 #2 #3 #4
фински #1 #2
француски #1 #2
хебрејски
холандски #1 #2
хрватски #1 #2
чешки
шведски
шпански #1 #2 #3
Glee Cast - Applauseенглески
Postmodern Jukebox - Bad Romanceенглескируски
Glee Cast - Bad Romanceенглескинемачки
Cher - Bang Bang (My Baby Shot Me Down)енглески
The Sonny Side of Chér (1966)
бугарски
грчки
јерменски
кинески
мађарски
немачки
персијски
португалски
руски
српски
турски
фински
холандски
шпански
Glee Cast - Born This Wayенглескииталијански
немачки
турски
Fred Astaire - Cheek to Cheekенглески
Soundtrack of the film Top Hat (1935)
француски
Led Zeppelin - D'yer Mak'erенглески
Houses of the Holy (1973)
грчки
италијански
руски
српски
турски
Maria del Mar Bonet - En algun lloc del meu cor (Someone To Watch Over Me)каталонски
Ben a prop (1989)
енглески
немачки
француски
шпански
Heidi Montag - Fashionенглески
Whitney Houston - I Will Always Love Youенглески
The Bodyguard OST (1992)
Interlingua
Kurdish (Sorani)
Sardinian (southern dialects)
Tat
азерски
албански
арапски #1 #2
бошњачки
бугарски
грчки #1 #2
дански
естонски #1 #2
индонежански
италијански #1 #2
јапански
казачки
каталонски
мађарски #1 #2
македонски
малајски
немачки #1 #2
норвешки
персијски #1 #2 #3
пољски
португалски #1 #2
румунски #1 #2 #3
руски #1 #2 #3
словачки
српски
тајландски
турски #1 #2 #3
украјински #1 #2
фински #1 #2
француски #1 #2
хебрејски
хинди
холандски #1 #2
хрватски #1 #2
чешки
шведски #1 #2
шпански #1 #2
Katherine Jenkins - I'll Never Love Againенглески
Cinema Paradiso (2020)
Édith Piaf - La vie en roseфранцуски
Chansons parisiennes (1947)
Breton
Interlingua
IPA
Lombard
Maltese
азерски
албански
арапски #1 #2 #3
вијетнамски
грузијски
грчки #1 #2 #3
дански
енглески #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13
индонежански
италијански #1 #2 #3
јапански
јерменски
кинески #1 #2
мађарски
немачки
персијски #1 #2 #3
пољски
португалски
румунски #1 #2 #3 #4
руски #1 #2 #3
словачки
српски #1 #2
тајландски
турски #1 #2
фински #1 #2
хебрејски #1 #2 #3
хинди
холандски #1 #2
хрватски
чешки
шведски
шпански #1 #2
Duane Ho - Million Reasonsенглески
Metallica - Moth Into Flameенглески
Hardwired...To Self-Destruct (2016)
Galician-Portuguese
бошњачки
грчки
есперанто
немачки
румунски
руски #1 #2 #3
турски
шпански
Josh Groban - Nature Boyенглески
Harmony (Deluxe Edition)
грчки
Bobby Darin - Nature Boyенглески
Things & Other Things (1962)
грчки
Kim Dracula - Paparazziенглескитурски
Simone Kermes - Poker Face (Lady Gaga Redone)енглески
Inferno e Paradiso (2020)
француски
шпански
Karliene - Shallowенглескинемачки
Floor Jansen - Shallowенглески
Claire Ryann Crosby - Shallowенглески
JINHO (PENTAGON) - Shallow (cover)енглескируски
украјински
Riverdale (OST) - Stupid Loveенглески
Riverdale: Season 5 (Original Television Soundtrack)
Ginger Rogers - They All Laughedенглески
Shall We Dance (1937)
Elton John - Your Songенглески
Elton John (1970)
албански
бугарски
грчки
естонски
индонежански
италијански
мађарски
немачки #1 #2
персијски #1 #2
пољски
португалски #1 #2
румунски
руски
српски
тајландски
турски #1 #2 #3
украјински
фински
француски #1 #2
хебрејски #1 #2
холандски
хрватски
чешки
шведски
шпански #1 #2
Related to Lady GagaDescription
A Star Is Born (OST)извођачAlly Maine
Коментари
Read about music throughout history