Реклама

Christina Aguilera - текстови

ТекстовиПреводиЗахтеви
A song for youенглескиvideo
Autres chansons
грчки
мађарски
немачки
Accelerateенглескиvideo
Liberation (2018)
италијански
српски
турски
руски
Ain't No Other Manенглескиvideo
Back To Basics (2006)
грчки #1 #2
италијански
јапански
мађарски #1 #2 #3
немачки
румунски
српски
турски #1 #2
француски
холандски
шпански
All I Needенглескиvideo
Bionic
арапски
бугарски
грчки
италијански
мађарски
румунски
турски
All I Wanna Doенглескиvideo
Christina Aguilera
грчки
италијански
мађарски
румунски
српски
француски
Angels We Have Heard On Highенглескиvideo
My Kind Of Christmas (2000)
грчки
италијански
мађарски
Anywhere But Hereенглескиvideo
Finding Neverland: The Album (2015)
грчки
српски
турски
француски
шпански
Army of meенглескиvideo
Lotus (2012)
грчки
италијански
мађарски
српски
турски
француски
шпански
Around The Worldенглескиvideo
Lotus (2012)
грчки
италијански
мађарски
српски
турски #1 #2
At Lastенглескиvideo
Single
грчки
италијански
мађарски
арапски
Back In The Dayенглескиvideo
"Back To Basics" (2006)
грчки
италијански
мађарски
српски
Beautifulенглескиvideo
Stripped (2002)
арапски
бугарски
грчки #1 #2
индонежански
италијански
кинески
мађарски #1 #2 #3
немачки
румунски
руски
српски
турски #1 #2
хебрејски
хрватски
чешки
шпански
Believe Meенглескиvideo
"Just Be Free" (2001)
италијански
мађарски
српски
турски
Best Of Meенглескиvideo
Lotus (2012)
бошњачки
грчки
италијански
мађарски
португалски #1 #2
српски
турски
шпански
Bionicенглескиvideo
Bionic (2010)
италијански
мађарски
турски
шпански
Birds Of Prey енглескиvideo
"Bionic" (2010)
италијански
мађарски
српски
турски
француски
Blank pageенглескиvideo
Lotus (2012)
грчки
италијански
мађарски
персијски
српски
турски
француски
шпански
Blessedенглескиvideo
"Christina Aguilera" (1999)
италијански
мађарски
српски
турски
француски
Bobbleheadенглескиvideo
Bionic
мађарски
Bound to Youенглескиvideo
Burlesque (2010)
грчки
италијански #1 #2
мађарски
пољски
румунски #1 #2
српски
турски
урду
шпански
арапски
Breathlessенглескииталијански
мађарски
српски
турски
But I Am A Good Girlенглескиvideo
Burlesque
грчки
италијански
мађарски
турски
шпански
By Your Sideенглескиvideo
"Just Be Free" (2001)
грчки
италијански
Can't Hold Us Downенглескиvideo
Stripped (2002)
грчки
индонежански
италијански
мађарски
персијски
српски
турски
француски
шпански
Candymanенглескиvideo
Back To Basics
грчки
италијански
мађарски
румунски
турски
француски
шпански
српски
фински
Car Washенглескиvideo
Shark Tale OST
грчки
италијански
мађарски
Casa De Mi Padreшпанскиvideo
Casa De Mi Padre
енглески
италијански
чешки
Castle Wallsенглескиvideo
Single
грчки
мађарски
Cease Fireенглескиvideo
Lotus (2012)
грчки
италијански
персијски
турски
Changeенглескиvideo
Change - Single
арапски
грчки
италијански
мађарски
персијски
српски #1 #2
турски
Christmas Timeенглескиvideo
My Kind Of Christmas
италијански
мађарски
Circlesенглескиvideo
Lotus (2012)
италијански
Come On Over (All I Want Is You)енглескиvideo
Christina Aguilera
грчки
италијански
мађарски
српски
шпански
арапски
Contigo en la distanciaшпанскиvideo
Mi Reflejo (2000)
грчки
енглески #1 #2 #3
немачки
румунски
руски
турски
хрватски
чешки
Cruzенглескиvideo
Stripped
грчки
италијански
мађарски
Cuando No Es Contigoшпанскиvideo
Mi Reflejo (2000)
енглески
Dame lo que yo te doyшпанскиvideoенглески
Deserveенглески
Liberation (2018)
италијански
српски
турски
арапски
Desnudateенглескиvideo
"Bionic" (2010)
италијански
мађарски
турски
Dirrtyенглескиvideo
Stripped
грчки
италијански
мађарски
немачки
шпански
српски
француски
Don't Make Me Love Youенглескиvideo
Single
италијански
српски
турски
Dream A Dreamенглескиvideo
"Just Be Free" (2001)
италијански
српски
Dreamersенглески
Liberation (2018)
српски
шпански
Dreamy Eyesенглескиvideo
Single
грчки
италијански
мађарски
румунски
турски
шпански
арапски
Dynamiteенглескиvideo
Keeps Gettin' Better: A Decade of Hits
италијански
мађарски
El Beso Del Finalшпанскиvideo
Mi Reflejo (2000)
грчки
енглески #1 #2
индонежански
италијански
мађарски
румунски
српски
турски
француски
хрватски
чешки #1 #2
Elastic Loveенглески
"Bionic" (2010)
италијански
мађарски
шпански
Empty Wordsенглескиvideo
Lotus (2012)
грчки
италијански
мађарски
румунски
српски
турски
холандски
шпански
Enter The Circusенглескиvideo
Back To Basics
италијански
мађарски
турски
шпански
Expressенглескиvideo
"Burlesque" (2010)
грчки
италијански
мађарски
турски
шпански
F.U.S.S. (Interlude)енглескиvideo
"Back To Basics" (2006)
италијански
мађарски
турски
Fall In Lineенглескиvideo
"Liberation" (2018)
грчки #1 #2
италијански
немачки
норвешки
румунски #1 #2
руски
српски
турски #1 #2
француски
шпански
Falling In Love Again (Can't Help It) енглескиvideo
"The Spirit" soundtrack
италијански
мађарски
шпански #1 #2
Falsas Esperanzasшпанскиvideo
"Mi Reflejo" (2000)
грчки
енглески
Fighterенглескиvideo
"Stripped" (2002)
арапски
грчки #1 #2
италијански
кинески
мађарски #1 #2
немачки
румунски
турски
хрватски
шпански
француски
Genie in a Bottleенглескиvideo
Christina Aguilera
грчки
италијански
мађарски
персијски
румунски
српски
турски
француски
холандски
шпански
Genio Atrapadoшпанскиvideo
Mi Reflejo (2000)
енглески #1 #2
чешки #1 #2
Get Mine, Get Yoursенглескиvideo
"Stripped" (2002)
грчки
италијански
турски
Glamенглескиvideo
"Bionic" (2010)
италијански
турски
шпански
Guy What Takes His Timeенглескиvideo
"Burlesque" (2010)
италијански
мађарски
Haunted Heartенглескиvideo
The Addams Family (Original Motion Picture Soundtrack)
шпански
италијански
Have Yourself a Merry Little Christmasенглескиvideo
My Kind of Christmas (2000)
грчки
италијански
турски
Hello (Follow Your Own Star)енглескиvideo
Single
италијански
српски
Here To Stayенглескиvideo
Back To Basics
италијански
Hurtенглескиvideo
Back To Basics (2006)
азерски
арапски
бугарски
вијетнамски
грчки #1 #2
индонежански
италијански #1 #2
јапански
кинески
корејски
мађарски #1 #2 #3
немачки #1 #2
персијски #1 #2 #3 #4 #5
пољски
румунски #1 #2 #3
руски
словачки
српски #1 #2 #3 #4
турски #1 #2
фински
француски
хебрејски
холандски
чешки #1 #2
шпански
I Amенглескиvideo
"Bionic" (2010)
италијански
српски
турски
шпански
I Come Undoneенглескиvideo
Single
италијански
I Don't Need It Anymore (Interlude)енглескиvideo
Liberation (2018)
I Got Troubleенглескиvideo
"Back To Basics" (2006)
италијански
мађарски
турски
I Hate Boysенглескиvideo
Bionic
грчки
италијански
турски
шпански
I Turn To Youенглескиvideo
Christina Aguilera (1999)
грчки
италијански
малајски
немачки
персијски
српски
турски
филипински
француски
шпански
I Will Beенглескиvideo
Dirrty (B-side)
италијански
чешки
I'm Okенглескиvideo
Stripped (2002)
грчки
италијански
мађарски #1 #2
немачки
румунски
српски
турски
холандски
шпански
Impossibleенглескиvideo
Stripped (2002)
грчки
италијански
немачки
румунски
словачки
српски
турски
Infatuationенглескиvideo
Stripped (2002)
грчки
италијански
немачки
српски
турски
азерски
Intro (Back To Basics)енглескиvideo
Back To Basics
италијански
српски
турски
Just A Foolенглескиvideo
Lotus (2012)
грчки
италијански #1 #2
персијски
румунски
српски
турски #1 #2
Just Be Freeенглескиvideo
"Just Be Free" (2001)
италијански
турски
Keeps Gettin' Betterенглескиvideo
Keeps Gettin' Better: A Decade of Hits
грчки
италијански
португалски
турски
француски
Kimono Girlенглескиvideo
Single
италијански
La Casaшпанскиvideo
Single
италијански
мађарски
турски
Lady Marmaladeенглескиvideo
Music From Baz Luhrmann's Film Moulin Rouge (Original Motion Picture Soundtrack)
грчки
италијански
португалски
српски
француски
шпански
немачки
турски
Last Dance енглескиvideo
Single
италијански
Let There Be Loveенглескиvideo
Lotus (2012)
грчки
италијански
румунски
српски
турски
Liberationенглески
Liberation (2018)
вијетнамски
турски
шпански
Lift Me Upенглескиvideo
"Bionic" (2010)
грчки
италијански
мађарски
немачки
персијски
турски
Light Up The Skyенглескиvideo
Lotus (2012)
италијански
турски
Like I doенглескиvideo
Liberation
руски
Little Dreamer енглескиvideo
"Bionic" (2010)
италијански
фински
Lotus Introенглескиvideo
Lotus (2012)
италијански
турски #1 #2
Love for All Seasonsенглескиvideo
Christina Aguilera (1999)
италијански
мађарски
румунски
српски
турски
Love Will Find a Wayенглескиvideo
Christina Aguilera (1999)
италијански
немачки
српски
турски
Loving Me For Meенглескиvideo
"Stripped" (2002)
грчки
италијански
српски
турски
Make Me Happyенглескиvideo
Just Be free (2001)
италијански
Make Overенглески
Stripped
италијански
турски
Make The World Moveенглескиvideo
Lotus (2012)
грчки
италијански
турски
Makes Me Wanna Prayенглескиvideo
Back To Basics (2006)
италијански
турски
арапски
Mariaенглескиvideo
Liberation (2018)
италијански
српски
турски
Masochistенглескиvideo
Liberation (2018)
српски
Mercy On Meенглескиvideo
"Back To Basics" (2006)
италијански
румунски
српски
турски
Merry Christmas, Babyенглескиvideo
My Kind of Christmas (2000)
италијански
Mi reflejoшпански
"Mi Reflejo" (2000)
енглески #1 #2
италијански
чешки
Monday Morningенглескиvideo
Bionic(2010)
италијански
турски
Move It (Dance Mix)енглески
Just Be free (2001)
италијански
My Girlsенглескиvideo
"Bionic" (2010)
италијански
мађарски
Nastyенглески
Single
италијански
Nasty Naughty Boyенглескиvideo
Back To Basics
италијански
Not Myself Tonightенглескиvideo
"Bionic" (2010)
арапски #1 #2
грчки
италијански
мађарски
руски
српски
турски
француски
хрватски
шпански
Obviousенглескиvideo
"Christina Aguilera" (1999)
италијански
мађарски
српски
турски
Oh Holy Nightенглескиvideo
"My Kind Of Christmas" (2000)
грчки
италијански
Oh motherенглескиvideo
Single
грчки
италијански
мађарски
немачки
румунски
српски
турски
On Our Wayенглескиvideo
"Back To Basics" (2006)
италијански
Our Day Will Comeенглескиvideo
"Just Be Free" (2001)
италијански
турски
Pero me acuerdo de ti шпанскиvideo
"Mi Reflejo" (2000)
грчки
енглески
италијански
румунски
турски
хрватски
чешки
Pipeенглески
Liberation (2018)
Por Siempre Tuшпанскиvideo
"Mi Reflejo" (2000)
енглески #1 #2
Prima Donnaенглески
"Bionic" (2010)
италијански
турски
Primer Amorшпанскиvideo
Single
енглески
италијански
српски
турски
француски
чешки
Red Hot Kinda Loveенглескиvideo
"Lotus" (2012)
италијански
српски
турски
Reflectionенглескиvideo
Christina Aguilera (1999)
Tagalog (dialects)
арапски
грчки
италијански #1 #2
пољски
румунски
српски
турски #1 #2
фински
француски
шпански
Right Movesенглески
Liberation (2018)
турски
Running Out Of Timeенглескиvideo
"Just Be Free" (2001)
италијански
српски
Save me from myselfенглескиvideo
Back To Basics (2006)
грчки
италијански
мађарски
немачки
румунски
руски
српски
турски
шпански
Searching For Mariaенглески
Liberation (2018)
вијетнамски
шпански
Shotgunенглескиvideo
''Nashville'' Soundtrack (2015)
мађарски
српски
Show Me How You Burlesqueенглескиvideo
"Burlesque" (2010)
грчки
италијански
српски
турски
хрватски
шпански
Shut Upенглескиvideo
"Lotus" (2012)
италијански
руски
српски
Si no te hubiera conocidoшпанскиvideo
"Mi Reflejo" (2000)
енглески #1 #2
француски
Sick Of Sittin'енглески
Liberation (2018)
Silent Night (Noche De Paz)енглескиvideo
My Kind of Christmas (2000)
италијански
турски
Sing For Meенглескиvideo
"Lotus" (2012)
италијански
корејски
мађарски
српски
турски
Singing My Songенглескиvideo
"Stripped" (2002)
италијански
мађарски
српски
Slow Down Babyенглески
"Back To Basics" (2006)
грчки
италијански
мађарски
турски
So Emotionalенглескиvideo
Christina Aguilera (1999)
италијански
српски
турски
Soarенглескиvideo
"Stripped" (2002)
италијански
персијски
турски
Somebody's Somebodyенглескиvideo
Christina Aguilera (1999)
италијански
српски
турски
Something's Got a Hold on Meенглескиvideo
Burlesque soundtrack
грчки
италијански
румунски
српски
турски
Still Dirrtyенглески
"Back To Basics" (2006)
италијански
мађарски
Stripped Introенглески
Stripped
шпански
Stripped Pt. 2енглески
Stripped
мађарски
Stronger Than Everенглескиvideo
Bionic
италијански
мађарски
немачки
турски
Tan Emocionalшпанскиvideo
Single
Telepathyенглескиvideo
"The Get Down (Original Soundtrack From the Netflix Original Series)" (2016)
руски
турски
Thank You (Dedication To Fans)енглескиvideo
Back To Basics (2006)
италијански
турски
That's What Love Can Doенглескиvideo
Single
италијански
The Beautiful Peopleенглескиvideo
"Burlesque" (2010)
италијански
турски
The Christmas Songенглескиvideo
My Kind of Christmas (2000)
италијански
The Real Thingенглески
"Nashville" Soundtrack (2015)
српски
The right manенглескиvideo
Back To Basics (2006)
италијански
мађарски
румунски
турски
француски
The voice withinенглескиvideo
Stripped (2002)
азерски
албански
грчки
индонежански
италијански
мађарски
румунски
руски
српски
турски
украјински
хебрејски
шпански
The Way You Talk To Meенглескиvideo
"Just Be Free" (2001)
италијански
мађарски
турски
These Are The Special Timesенглескиvideo
My Kind of Christmas (2000)
италијански
This Christmasенглескиvideo
My Kind of Christmas (2000)
италијански
турски
This Yearенглескиvideo
My Kind of Christmas (2000)
италијански
Tough Loverенглескиvideo
"Burlesque" (2010) OST
италијански
српски
Twiceенглескиvideo
Liberation (2018)
вијетнамски
грчки
италијански
румунски
руски
српски
турски
француски
шпански
Una Mujerшпанскиvideo
Mi Reflejo (2000)
енглески
Underappreciatedенглескиvideo
Stripped(2002)
италијански
Understandенглескиvideo
Back To Basics (2006)
грчки
италијански
мађарски
турски
арапски
Unless It's With Youенглески
Liberation (2018)
српски
арапски
Vanityенглескиvideo
"Bionic" (2010)
италијански
мађарски
немачки
турски
шпански
Ven Conmigo (Solamente Tu)шпанскиvideo
Mi Reflejo (2000)
енглески
Walk Awayенглескиvideo
"Stripped" (2002)
грчки
италијански
мађарски
немачки
српски
турски
шпански
We Remainенглескиvideo
We Remain (From "The Hunger Games: Catching Fire") - Single
италијански
корејски
мађарски
румунски
српски
турски
шпански
We're A Miracleенглески
Single
грчки
италијански
португалски
чешки
Welcome To Burlesqueенглескиvideo
"Burlesque" (2010)
италијански
What A Girl Wantsенглескиvideo
"Christina Aguilera" (1999)
грчки
италијански
мађарски
руски
српски
турски
француски
шпански
When You Put Your Hands On Meенглескиvideo
"Christina Aguilera" (1999)
италијански
турски
Without Youенглескиvideo
"Back To Basics" (2006)
грчки
италијански
мађарски
персијски
румунски
Woohooенглескиvideo
Bionic (2010)
мађарски
Xtina's Xmasенглескиvideo
"My Kind Of Christmas" (2000)
грчки
You Haven't Seen The Last Of Meенглескиvideo
"Burlesque" (2010)
мађарски
You Lost Meенглескиvideo
Bionic (2010)
грчки #1 #2 #3
италијански #1 #2
мађарски
немачки
персијски
португалски
румунски
српски
турски #1 #2 #3
француски
холандски
шпански #1 #2
You make me happyенглескиvideoмађарски
руски
Your Bodyенглескиvideo
Lotus
бошњачки
бугарски
грчки #1 #2
италијански
каталонски
мађарски #1 #2
персијски
португалски
румунски
српски #1 #2 #3 #4
турски #1 #2
француски
холандски
хрватски
шпански #1 #2 #3
Christina Aguilera featuring lyricsПреводи
Titus Jones - A Circus of Heartbreakin' Divasенглескиvideo
T.I. - Castle wallsенглескиvideo
“No Mercy” (2010)
грчки
Lady Gaga - Do What U Want [ft. Christina Aguilera]енглескиvideo
ARTPOP (2013)
грчки
италијански
турски
фински
француски
шпански #1 #2
Pitbull - Feel This Momentенглескиvideo
Global Warming (2012)
азерски
вијетнамски
грчки
италијански
каталонски
мађарски
немачки
румунски
српски
турски #1 #2
Alejandro Fernández - Hoy tengo ganas de tiшпанскиvideoбошњачки
бугарски
грчки
енглески #1 #2 #3
италијански #1 #2
мађарски #1 #2
немачки
персијски
португалски
румунски
руски #1 #2
српски #1 #2
турски #1 #2
француски #1 #2
хрватски #1 #2
чешки
Maroon 5 - Moves Like Jaggerенглескиvideo
Hands all Over
грчки
италијански
јапански
корејски
мађарски
немачки
персијски
португалски
румунски
руски
српски
турски
филипински
фински
француски #1 #2
холандски
хрватски
шпански
Ricky Martin - Nobody Wants To Be Lonelyенглескиvideo
Sound Loaded (2000)
грчки #1 #2
италијански
мађарски
персијски
пољски
румунски #1 #2
српски
турски
француски
чешки
шпански
A Great Big World - Say Somethingенглескиvideo
Is There Anybody Out There? (2014)
Galician
Tongan
азерски #1 #2
арапски
бугарски
вијетнамски #1 #2
грузијски
грчки #1 #2 #3 #4
дански
италијански
јапански
кинески
корејски #1 #2
мађарски
малајски
немачки #1 #2 #3
персијски
пољски
португалски
румунски
руски
словачки
словеначки
српски #1 #2
турски
филипински
фински
француски #1 #2
хебрејски
холандски #1 #2
хрватски #1 #2
шведски
шпански #1 #2 #3
Luis Fonsi - Si no te hubiera conocidoшпанскиvideoенглески
италијански
немачки
руски
хрватски
Ricky Martin - Sólo quiero amarteшпанскиvideo
Sound Loaded
енглески
персијски
српски
турски
фински
чешки
Andrea Bocelli - Somos noviosшпанскиенглески
персијски
турски
Diddy - Tell Meенглескиvideo
Press Play
мађарски
шпански
Christina Aguilera also performedПреводи
A.N.T. Farm (OST) - Beautifulенглескиvideo
A.N.T. Farm Soundtrack (2011)
турски
Karol Sevilla - Contigo en la distanciaшпанскиvideoенглески
руски
турски
Glee Cast - Fighterенглескиvideoтурски
француски
Leonard Cohen - Hallelujahенглескиvideo
Various Positions (1984)
Yiddish
азерски
албански
арапски
бенгалски
бугарски
вијетнамски
грузијски
грчки #1 #2 #3
дански
есперанто #1 #2 #3 #4
италијански
каталонски
кинески
мађарски #1 #2
немачки #1 #2 #3
персијски #1 #2 #3
пољски
португалски
румунски #1 #2
руски #1 #2 #3 #4 #5
словеначки
српски #1 #2
турски #1 #2 #3
украјински #1 #2
филипински
фински #1 #2
француски
хебрејски #1 #2
хинди
холандски
хрватски
чешки
шведски #1 #2
шпански #1 #2 #3 #4
Sarah Lombardi - Hurtенглескиvideo
Heartbeat
Whitney Houston - I Will Always Love Youенглескиvideo
The Bodyguard (1992)
Interlingua
Kurdish (Sorani)
Sardinian
Tat
азерски
албански
арапски #1 #2
бошњачки
бугарски
грчки #1 #2
дански
естонски #1 #2
индонежански
италијански #1 #2
јапански
казачки
каталонски
мађарски #1 #2 #3
македонски
малајски
немачки #1 #2
норвешки
персијски #1 #2
пољски
португалски #1 #2
румунски #1 #2 #3
руски #1 #2 #3
српски
турски #1 #2 #3
украјински #1 #2
фински
француски #1 #2
хебрејски
холандски #1 #2
хрватски #1 #2
чешки
шведски
шпански #1 #2
Mulan (OST) - Reflectionенглескиvideo
Mulan: An Original Walt Disney Records Soundtrack (1998)
вијетнамски
грчки
дански
индонежански
италијански
мађарски
немачки
пољски
руски
турски #1 #2
филипински
фински
француски
хебрејски
чешки
шведски
шпански
Коментари