Реклама

Maysa - текстови

Maysa
ТекстовиПреводиЗахтеви
Demaisпортугалскиvideoенглески
Eu sei que eu vou te amarпортугалскиvideo
Ando só numa multidão de amores
немачки
руски
француски
шпански
Hino ao amorпортугалскиvideo
História de amorпортугалскиvideo
História De Amor (1971)
Meu Mundo Caiuпортугалскиvideo
Convite para Ouvir Maysa nº 2
енглески
француски
шпански
O Barquinhoпортугалскиvideo
Barquinho
Ouçaпортугалскиvideo
Maysa (1957)
француски
Palavras, Palavrasпортугалскиvideoенглески
руски
Tarde Tristeпортугалскиvideo
Convite para Ouvir Maysa
енглески
Maysa also performedПреводи
Maria Creuza - A Felicidadeпортугалскиvideoфранцуски
Dolores Duran - A noite do meu bemпортугалскиvideoенглески
Nara Leão - Até Quem Sabeпортугалскиvideo
Abraços e beijinhos e carinhos sem ter fim 1984
енглески
јапански
Baden Powell - Canto de Ossanhaпортугалскиvideo
Os Afro-sambas (1996)
немачки
француски
Mallu Magalhães - Demaisпортугалскиvideo
Cantoras do Brasil
француски
Vinicius de Moraes - Eu Não Existo Sem Vocêпортугалскиvideo
LP - Tom canta Vinicius / 1990 (Tom Jobim)
италијански
француски
Antônio Carlos Jobim - Eu Sei Que Vou Te Amarпортугалскиvideoенглески #1 #2
италијански
немачки
румунски
руски
турски
француски
хрватски
шпански
Jacques Brel - Ne me quitte pasфранцускиvideo
La valse à mille temps (1959)
Interlingua
IPA
Kabyle
Venetan
азерски
арапски #1 #2 #3
бугарски
вијетнамски
грчки #1 #2
енглески #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16
есперанто
индонежански
италијански #1 #2
јапански
јерменски
каталонски
кинески #1 #2
летонски
мађарски #1 #2 #3
немачки #1 #2
персијски #1 #2 #3 #4
пољски
португалски #1 #2 #3
румунски #1 #2
руски #1 #2
словачки
српски #1 #2
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6
украјински
филипински
фински #1 #2 #3
хебрејски #1 #2 #3
хинди
холандски
хрватски #1 #2 #3
чешки
шведски
шпански #1 #2 #3
Gal Costa - Se todos fossem iguais a vocêпортугалскиvideo
1999
енглески
француски
Коментари