Taylor Swift - текстови

ТекстовиПреводиЗахтеви
'tis the damn seasonенглески
evermore (2020)
грчки #1 #2
италијански
јапански
мађарски
немачки
португалски
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7
фински
француски
холандски
чешки
шпански
...Ready For It?енглески
reputation (2017)
Kurdish (Kurmanji)
Kurdish (Sorani)
азерски
арапски
бугарски
грчки #1 #2
италијански
јапански
корејски
мађарски
немачки
румунски #1 #2
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7
фински
француски
холандски
шпански #1 #2
филипински
10 Dollars And A 6 Packенглески
Single
италијански
кинески
персијски
португалски
српски
турски
азерски
1989 [Liner Notes]енглески
1989 [Deluxe Edition] (2014)
српски
турски
фински
22енглески
Red (2012)
Kurdish (Kurmanji)
азерски
арапски #1 #2
бугарски #1 #2
вијетнамски
грузијски
грчки #1 #2 #3 #4
индонежански
италијански
јапански
кинески
мађарски #1 #2 #3
немачки #1 #2
персијски
португалски #1 #2
румунски
руски
словеначки
српски
тајландски
турски #1 #2 #3
фински
француски
холандски
хрватски #1 #2
шведски
шпански #1 #2
Klingon
7 Years And 50 Daysенглескиазерски
бугарски
грчки #1 #2
италијански
кинески
мађарски
немачки
персијски
румунски
српски
турски
француски
A Perfectly Good Heartенглески
Taylor Swift (2006)
Kurdish (Kurmanji)
Kurdish (Sorani)
азерски
арапски
бугарски
грчки
италијански
кинески
мађарски
немачки
персијски
румунски
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски
холандски
шпански
A Place In This Worldенглески
Taylor Swift (2006)
Kurdish (Kurmanji)
Kurdish (Sorani)
азерски
арапски
бугарски
грчки
индонежански
италијански
јапански
кинески
мађарски
немачки
персијски
румунски
српски
турски #1 #2
фински
француски
холандски #1 #2
хрватски
шведски
шпански
Afterglowенглески
Lover (2019)
грчки
италијански
кинески
румунски
руски
српски
турски #1 #2 #3
фински
холандски
шпански
Ain't Nothing 'Bout Youенглески
Single
азерски
грчки
италијански
кинески
персијски
руски
српски
турски
фински
холандски
All Because of Ellenенглески
All Night Dinerенглески
Single
грчки
италијански
кинески
персијски
португалски
руски
српски
турски
фински
азерски
All Too Wellенглески
Red (2012)
Dutch dialects
азерски
арапски
бугарски
грчки
дански
индонежански
италијански
кинески
мађарски
немачки
персијски
пољски #1 #2
португалски
румунски
руски
српски #1 #2
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7
филипински
фински
француски
холандски #1 #2
хрватски
шведски
шпански #1 #2
Klingon
All You Had To Do Was Stayенглески
1989 (2014)
азерски
арапски
бугарски
вијетнамски
грчки #1 #2 #3
дански
индонежански
италијански
кинески
мађарски
немачки
персијски
португалски
румунски
руски
српски #1 #2
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6
фински
француски
холандски #1 #2
хрватски
шведски
шпански
Am I Ready For Loveенглески
Single
азерски
арапски
грчки
кинески
мађарски
персијски
румунски
српски
турски
фински
француски
холандски
хрватски
American Boyенглески
Single
азерски
арапски
италијански
кинески
персијски
српски
турски
француски
хрватски
грузијски
American Girlенглески
Single
азерски
грчки
италијански
јапански
кинески
персијски
српски
турски
фински
француски
грузијски
Angelinaенглескиазерски
грузијски
грчки
кинески
персијски
руски
српски
турски
француски
Animalенглески
augustенглески
folklore (2020)
Kurdish (Kurmanji)
грчки #1 #2
италијански
јапански
мађарски
немачки
португалски
румунски
руски
словачки
словеначки
српски #1 #2
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8
фински
француски
холандски #1 #2
шпански
Babyенглески
Baby, Don't You Break My Heart Slowенглески
Single
азерски
арапски
грчки
кинески
персијски
румунски
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски
хрватски
шпански
Back to Decemberенглески
Speak Now (2010)
азерски
арапски
грузијски
грчки #1 #2
индонежански
италијански
јапански #1 #2
казачки
кинески #1 #2
корејски
мађарски
немачки
норвешки
персијски
португалски
румунски #1 #2
руски
словеначки
српски #1 #2 #3 #4
турски #1 #2 #3
фински
француски
холандски #1 #2
хрватски
чешки
шведски
шпански #1 #2
Bad Bloodенглески
1989 (2014)
Kurdish (Kurmanji)
азерски
албански
арапски
бугарски #1 #2
грчки #1 #2 #3
дански
есперанто
индонежански
италијански
мађарски
немачки #1 #2
норвешки
персијски
португалски #1 #2
румунски
руски #1 #2
српски #1 #2 #3
турски #1 #2 #3 #4
фински
француски
хинди
холандски
хрватски
шпански
Bad Blood (feat. Kendrick Lamar)енглески
Now That’s What I Call Music! 56 [US]
азерски
грчки
јапански
мађарски
норвешки
румунски
руски
српски #1 #2
тајландски
турски
француски
шпански
Beautiful Eyesенглески
Beautiful Eyes (EP) (2008)
азерски
арапски
грузијски
грчки
италијански
јапански #1 #2
кинески
мађарски
немачки
норвешки
персијски
румунски
руски
српски #1 #2
турски
фински
француски
холандски
хрватски
шпански
Beautiful Ghostsенглескигрчки
италијански
јапански
мађарски
немачки
српски
турски #1 #2 #3
украјински
фински
француски
холандски
Begin Againенглески
Red (2012)
азерски
арапски
грчки #1 #2 #3
индонежански
италијански
кинески
мађарски
немачки
персијски #1 #2
пољски
португалски
румунски
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6
фински
француски #1 #2
холандски #1 #2
хрватски
шведски
шпански
Being With My Babyенглески
Single
арапски
кинески
персијски
српски
турски
фински
француски
хрватски
Better Manенглескигрчки
турски #1 #2
Better Offенглескигрчки
руски
турски
Better Than Revengeенглески
Speak Now (2010)
грчки
италијански
кинески
мађарски #1 #2
малајам
немачки
персијски
румунски
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски
холандски
хрватски
шведски
шпански #1 #2
bettyенглески
folklore (2020)
грчки
индонежански
италијански
јапански
литвански
мађарски
немачки
португалски
румунски #1 #2
руски
словачки
словеначки
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9
фински
холандски
шпански
Blank Spaceенглески
1989 (2014)
азерски
албански
арапски #1 #2 #3
бенгалски
бугарски
грчки
дански
индонежански #1 #2
италијански #1 #2 #3
јапански #1 #2
казачки
кинески #1 #2
мађарски
македонски
малајски
немачки #1 #2 #3
норвешки
персијски #1 #2
пољски
португалски #1 #2
румунски #1 #2 #3 #4
руски #1 #2
словеначки
српски #1 #2 #3 #4 #5
тајландски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8
украјински
филипински
фински #1 #2
француски #1 #2 #3
хебрејски
хинди
холандски
хрватски
чешки
шведски
шпански #1 #2 #3 #4
Greenlandic
Breatheенглески
Fearless (2008)
арапски
грчки #1 #2
италијански
кинески
мађарски
немачки
норвешки
персијски
румунски
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски
хрватски
шпански
Breathlessенглески
Single
грчки
кинески
персијски
српски
турски
фински
француски
хрватски
Brought Up That Wayенглески
Unreleased Songs
арапски
грчки
италијански
кинески
немачки
руски
српски #1 #2
турски #1 #2
фински
француски
Bustedенглескиазерски
кинески
српски
турски
By The Wayенглески
Single
азерски
грчки
кинески
персијски
српски
турски
француски
хрватски
Bye Bye Baby (From The Vault)енглески
Fearless [Taylor’s Version] (2021)
грчки
турски
Call It What You Wantенглески
reputation (2017)
арапски
бугарски
грчки #1 #2
италијански
кинески
корејски
мађарски
немачки #1 #2
португалски
румунски
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7
фински
француски
холандски
шпански
Can I Go With Youенглески
Single
азерски
арапски
кинески
персијски
српски #1 #2
турски
француски
хрватски
cardiganенглески
folklore (2020)
Maltese
арапски
бугарски
грчки #1 #2
италијански #1 #2
јапански
мађарски
немачки #1 #2 #3
персијски
португалски
румунски
руски
словачки
словеначки
српски #1 #2 #3
тајландски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9
филипински
фински
француски #1 #2
холандски
шведски
шпански #1 #2
champagne problemsенглески
evermore (2020)
грчки #1 #2 #3 #4
италијански #1 #2
јапански
мађарски #1 #2
немачки
португалски
румунски
српски
тајландски
турски #1 #2 #3 #4 #5
француски
холандски
шпански
Changeенглески
Fearless (2008)
арапски
грчки
индонежански
италијански
јапански
кинески
немачки
персијски
румунски
српски
турски #1 #2
фински
француски
хрватски
шпански
Chaperone Dadsенглески
Unreleased song
кинески
персијски
турски
француски
Check Out This Viewенглески
Single
кинески
персијски
српски
турски
хрватски
Christmas Must Be Something Moreенглески
Sounds Of The Season: The Taylor Swift Holiday Collection (2007)
кинески
мађарски
персијски
турски
фински
Christmas Tree Farmенглески
Christmas Tree Farm - Single
бошњачки
грчки
немачки
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5
фински
француски
холандски
Christmases When You Were Mineенглески
Sounds Of The Season: The Taylor Swift Holiday Collection (2007)
грчки
немачки
норвешки
персијски
румунски
српски
турски
фински
хрватски
Cleanенглески
1989 (2014)
арапски
бугарски
вијетнамски
грчки
италијански #1 #2
кинески #1 #2
мађарски
немачки
персијски
португалски
румунски #1 #2
руски
српски
тајландски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6
филипински
фински
француски
холандски
хрватски
шпански
Closest To A Cowboyенглески
Single
кинески
турски
closureенглески
evermore (2020)
грчки
италијански
јапански
мађарски
немачки
португалски
српски
турски #1 #2
фински
шпански
Cold As Youенглески
Taylor Swift (2006)
азерски
арапски
грчки #1 #2
индонежански
италијански
мађарски
немачки
персијски
руски
српски #1 #2
турски #1 #2 #3
фински
француски #1 #2
холандски
хрватски
Come Back... Be Hereенглески
Red [Deluxe Edition] (2012)
азерски
арапски
бугарски
грчки
индонежански
италијански #1 #2
мађарски #1 #2
немачки
персијски
пољски
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4
фински
француски
холандски
шведски
Come In With The Rainенглески
Fearless [Platinum Edition] (2009)
грчки
италијански
јапански
персијски
руски
српски #1 #2
турски
фински
француски
шпански
Coney Islandенглески
evermore (2020)
грчки
италијански
јапански
мађарски #1 #2
немачки
португалски
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4
фински
шпански
Cornelia Streetенглески
Lover (2019)
грчки #1 #2
италијански
кинески
немачки
португалски
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6
фински
француски
холандски
шпански
cowboy like meенглески
evermore (2020)
грчки
италијански
јапански
мађарски #1 #2
немачки
португалски
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5
фински
шпански
Crazierенглескигрчки
Cross My Heartенглески
Single
кинески
турски
Cruel Summerенглески
Lover (2019)
грчки
италијански
казачки
кинески
немачки
руски
словеначки
српски
турски #1 #2 #3 #4
фински
француски
холандски
шпански
Dancing with Our Hands Tiedенглески
reputation (2017)
арапски
грчки #1 #2
италијански
мађарски
португалски
руски
српски
турски #1 #2 #3
фински
француски
холандски
хрватски #1 #2
шпански
Dark Blue Tennesseeенглески
2004-2005 Demo CD
грчки
кинески
немачки
персијски
руски
српски
турски
фински
Daylightенглески
Lover (2019)
грчки
италијански
немачки
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5
фински
француски
холандски
шпански
Dear Johnенглески
Speak Now (2010)
арапски
грчки
индонежански
италијански #1 #2
кинески
немачки
персијски
румунски
руски
српски
тајландски
турски #1 #2 #3
фински
француски
холандски
шведски
шпански #1 #2
Death By a Thousand Cutsенглески
Lover (2019)
грчки
италијански
кинески
мађарски
португалски
румунски
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5
фински
француски
холандски
шведски
шпански
Delicateенглески
reputation (2017)
арапски
бугарски
грчки
италијански
јапански
мађарски
немачки
персијски
португалски
румунски
руски #1 #2
српски
турски #1 #2 #3
украјински
фински
француски
холандски
шпански
Didn't Theyенглески
Single
кинески
руски
турски
француски
Don't Blame Meенглески
reputation (2017)
грчки
кинески
мађарски
македонски
румунски
руски #1 #2
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5
фински
шпански #1 #2
Don't Hate Me For Loving Youенглескикинески
персијски
турски #1 #2
Don't You (Taylor's Version) (From The Vault)енглески
Fearless (Taylor's Version)
грчки
турски
фински
шпански
dorotheaенглески
evermore (2020)
грчки
италијански
јапански
мађарски #1 #2
немачки
португалски
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5
фински
шпански
Dressенглески
reputation (2017)
арапски
грчки
мађарски
македонски
португалски
руски
српски
турски #1 #2 #3
фински
француски
шпански
румунски
Drops Of Jupiterенглески
Speak Now: World Tour Live
грчки
немачки
персијски
српски
турски #1 #2
Electric Barnyard Jingleенглески
Unreleased
кинески
Enchantedенглески
Speak Now (2010)
Kurdish (Sorani)
арапски
грчки
индонежански
италијански #1 #2
кинески
мађарски
немачки
персијски
румунски
руски
словеначки
српски
турски #1 #2
фински
француски
холандски
хрватски
шпански
Enchanted, Wildest Dreams (Medley)енглески
1989 World Tour (2015)
турски
End Gameенглески
reputation (2017)
Kurdish (Kurmanji)
азерски
бугарски #1 #2
грчки
кинески
мађарски
персијски
румунски
српски
турски #1 #2 #3
фински
француски
холандски
шпански
epiphanyенглески
folklore (2020)
грчки
италијански
јапански
мађарски #1 #2
немачки
португалски
румунски
руски
словачки
словеначки
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5
фински
француски
холандски
шпански
evermoreенглески
evermore (2020)
Kurdish (Kurmanji)
грчки #1 #2 #3 #4
италијански
јапански
мађарски
немачки
персијски
португалски
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4
фински
шпански
Everything Has Changedенглески
Red (2012)
exileенглески
folklore (2020)
грчки
италијански
јапански
казачки
кинески
литвански
мађарски
немачки
персијски
португалски
румунски
руски
словачки
словеначки
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7
фински
холандски
шпански
Fall Back On Youенглески
CD Single
кинески
персијски
руски
Fall İnto Meенглескикинески
персијски
руски
False Godенглески
Lover (2019)
грчки
италијански
кинески
португалски
румунски
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5
фински
холандски
шпански
Fearlessенглески
Fearless (2008)
арапски
грчки
италијански
кинески
мађарски
персијски #1 #2
португалски
руски
српски
тајландски
турски #1 #2
фински
француски
хрватски
шпански
Fearless [Liner Notes]енглески
Fearless (2008)
турски
фински
Fifteenенглески
Fearless (2008)
грчки
италијански
јапански
кинески
мађарски #1 #2
персијски
пољски
руски
српски
тајландски
турски #1 #2 #3
фински #1 #2
француски
хебрејски
шпански
Find Your Way Back Home On The Fourth Of Julyенглески
single
кинески
Fireflyенглески
Single
грчки
кинески
персијски
руски
турски
фински
француски
folklore [Prologue]енглески
folklore (2020)
словеначки
српски
турски
For Youенглески
Single
кинески
руски
Forever & Always (Taylor's Version)енглески
Fearless (Taylor's Version)
италијански
турски
Forever And Alwaysенглески
Fearless (2008)
грчки
италијански
мађарски
немачки
персијски
руски
српски #1 #2 #3
турски
фински
француски
холандски
шпански
корејски
Getaway Carенглески
reputation (2017)
бугарски
грчки
италијански
мађарски
немачки
португалски
румунски
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4
фински #1 #2
француски
холандски
хрватски
шпански
Girl At Homeенглески
Red [Deluxe Edition] (2012)
грчки
италијански
мађарски
немачки
персијски
пољски
португалски
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски
шведски
шпански
Going Louder Folksенглески
gold rushенглески
evermore (2020)
грчки #1 #2
италијански
јапански
мађарски #1 #2
немачки
португалски
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4
француски
холандски
шпански
Gorgeousенглески
reputation (2017)
бугарски
грчки #1 #2
италијански
мађарски
немачки
португалски
румунски
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5
фински
француски
холандски
шпански
Gracieенглески
happinessенглески
evermore (2020)
грчки
италијански
јапански
мађарски
немачки
португалски
српски
турски #1 #2 #3
фински
француски
шпански
руски
Hauntedенглески
Speak Now (2010)
грчки #1 #2
индонежански
италијански
мађарски
персијски
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски
холандски
шпански #1 #2
Here You Come Againенглески
Single
кинески
персијски
фински
Hey Stephenенглески
Fearless (2008)
грчки
италијански
мађарски
персијски
српски
турски #1 #2 #3
фински
hoaxенглески
folklore (2020)
грчки
италијански
јапански
мађарски
португалски
словачки
словеначки
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8
фински
француски
холандски
хрватски
шпански
Holy Groundенглески
Red (2012)
арапски
грчки
индонежански
италијански
немачки
персијски
руски
српски
турски #1 #2 #3
фински
француски
холандски
шпански
Honey Babyенглески
Single
кинески
персијски
Hopelessly Devoted To Youенглески
Single
грчки
кинески
персијски
португалски
српски
фински
How You Get The Girlенглески
1989 (2014)
арапски
бугарски
грчки #1 #2 #3
индонежански
италијански
немачки
персијски
португалски
румунски
руски
српски
турски #1 #2 #3
фински
француски #1 #2
холандски
шпански
I Almost Doенглески
Red (2012)
грчки
индонежански
италијански
кинески
мађарски
немачки
персијски
пољски
португалски
руски
српски #1 #2 #3
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8
фински
француски
холандски
шведски
шпански #1 #2
I Did Something Badенглески
reputation (2017)
бугарски
грчки
италијански
мађарски
португалски #1 #2
румунски
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5
фински
француски
холандски
шпански
I Forgot That You Existedенглески
Lover (2019)
арапски
грчки
италијански
кинески
немачки
португалски
румунски
руски
словеначки
српски
турски #1 #2 #3
фински
француски
холандски
шпански #1 #2
I Heart ?енглески
Beautiful Eyes (EP) (2008)
арапски
грчки
кинески
персијски
српски
турски
I Knew You Were Troubleенглески
Red (2012)
Gaelic (Irish Gaelic)
азерски #1 #2
арапски
бугарски #1 #2
грузијски
грчки
дански
индонежански
италијански
јапански #1 #2
казачки
каталонски
кинески #1 #2
корејски
мађарски
македонски
немачки
норвешки
персијски
пољски
португалски
румунски
руски #1 #2
српски #1 #2 #3 #4
турски #1 #2 #3
украјински
фински
француски #1 #2
хебрејски #1 #2
холандски
хрватски #1 #2 #3
шведски
шпански #1 #2 #3
I Know Placesенглески
1989 (2014)
арапски
бугарски
грчки
индонежански
италијански
кинески
мађарски
немачки
норвешки
персијски
румунски
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5
фински
француски
холандски
хрватски
шпански
I Know Places (Voice Memo)енглески
1989 [Deluxe Edition] (2014)
I Know What I Wantенглески
CD Single
азерски
грчки
кинески
руски
српски
турски
фински
француски
I Think He Knowsенглески
Lover (2019)
грчки
италијански
кинески
немачки
српски
турски #1 #2 #3
фински
француски
холандски
шпански
I Used To Flyенглескитурски
I Want You Backенглески
CD Single
азерски
арапски
грчки
персијски
руски
српски
турски
фински
I Wish You Wouldенглески
1989 (2014)
арапски
бугарски
грчки
индонежански
италијански
кинески
персијски
пољски
португалски
румунски
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7
фински
француски
шпански
I Wish You Would (Voice Memo)енглески
1989 [Deluxe Edition] (2014)
I Wished On A Planeенглески
Single
кинески
персијски
турски
фински
I'd Lieенглески
Single
грчки
италијански #1 #2
кинески
мађарски
немачки
персијски
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски
шпански #1 #2 #3
I'm Only Me When I'm With Youенглески
Taylor Swift (2006)
арапски
грчки
италијански
јапански
кинески
мађарски
персијски
румунски
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски
If This Was a Movieенглески
Speak Now [Deluxe Edition] (2010)
азерски
грчки
индонежански
италијански
јапански
немачки
персијски #1 #2
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски
холандски
шпански
If you're anything like me (Poem)енглескииталијански
српски
турски
француски
illicit affairsенглески
folklore (2020)
грчки #1 #2
италијански
јапански
мађарски
немачки #1 #2
словачки
словеначки
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6
фински
француски
холандски
хрватски
шпански
Innocentенглески
Speak Now (2010)
арапски
грчки
италијански
мађарски
немачки
персијски
руски
српски #1 #2
тајландски
турски #1 #2
фински
француски
холандски #1 #2
шпански
Invisibleенглески
Taylor Swift (2006)
грчки
италијански
јапански
кинески #1 #2
мађарски
персијски
румунски
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски
хебрејски
шпански
Invisible Stringенглески
folklore (2020)
грчки
италијански
јапански
мађарски
португалски
руски
словачки
словеначки
српски
турски #1 #2 #3 #4
фински
холандски
шпански
It's Nice to Have a Friendенглескигрчки
јапански
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5
фински
холандски
It's Time to Goенглески
evermore (2020)
грчки
јапански
мађарски
немачки
португалски
руски
српски
тајландски
турски #1 #2
фински
шпански
ivyенглески
evermore (2020)
грчки
италијански
јапански
мађарски
немачки
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5
шпански
Jump Then Fallенглески
Fearless [Platinum Edition] (2009)
арапски
грчки
немачки
персијски
руски
српски
турски
фински
француски
Just South Of Knowing Whyенглескигрчки
King of My Heartенглески
reputation (2017)
бошњачки
бугарски
грчки
дански
италијански
јапански
кинески
мађарски
немачки
румунски
руски
српски #1 #2
турски #1 #2 #3
фински
француски
холандски
хрватски
шведски
шпански
корејски
норвешки
Last Christmasенглескиарапски
есперанто
немачки
персијски
турски #1 #2
француски
Last Kissенглески
Speak Now (2010)
арапски
грчки
индонежански
италијански #1 #2
јапански
персијски
руски
српски
турски #1 #2 #3
фински
француски
холандски
шпански
Let's Go (Battle)енглескигрчки
дански
италијански
немачки
пољски
португалски
руски
турски
француски
холандски
шведски
шпански
јапански
кинески
норвешки
Live For The Little Thingsенглески
Single
кинески
London Boyенглески
Lover (2019)
грчки
италијански
јапански
кинески
руски
српски
турски #1 #2 #3
фински #1 #2
француски
холандски
шпански
Long Liveенглески
Speak Now (2010)
арапски
грчки
индонежански
кинески
персијски
руски
српски
турски #1 #2
фински
холандски
хрватски
long story shortенглески
evermore (2020)
грчки
енглески
италијански
јапански
мађарски #1 #2
португалски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6
шпански
Long Time Comingенглескикинески
персијски
руски
Look At You Like Thatенглески
Single
кинески
персијски
турски
Look What You Made Me Doенглески
reputation (2017)
азерски
арапски
бошњачки
бугарски
вијетнамски
грчки #1 #2 #3
дански
естонски
италијански
јапански
јерменски
казачки
кинески
корејски
мађарски #1 #2
немачки #1 #2
норвешки #1 #2
персијски
португалски
румунски #1 #2 #3
руски #1 #2 #3 #4
словачки
српски #1 #2
тајландски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12
филипински
фински
француски #1 #2
хебрејски
хинди
холандски #1 #2
хрватски
чешки
шведски
шпански
Love Storyенглески
Fearless (2008)
Kurdish (Kurmanji)
албански
арапски
бугарски
вијетнамски
грузијски
грчки #1 #2
дански
италијански #1 #2
јапански
кинески #1 #2
корејски
мађарски #1 #2 #3
немачки
норвешки
персијски #1 #2
португалски
румунски #1 #2
руски #1 #2 #3
словеначки
српски #1 #2
тајландски
турски #1 #2 #3 #4 #5
филипински
фински
француски
холандски
шведски
шпански
Love They Haven't Thought of Yetенглески
Single
кинески
персијски
турски
Love To Loseенглескитурски
Loverенглески
Lover (2019)
арапски
грчки #1 #2 #3
дански
индонежански
италијански
јапански
кинески
мађарски
немачки #1 #2
португалски
румунски
руски #1 #2
српски #1 #2
тајландски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6
фински
француски
хебрејски
холандски #1 #2
шпански
Navajo
чероки
Lover (Remix)енглески
Lover (2019)
грчки
кинески
мађарски
српски
турски #1 #2
Lover [Foreword]енглески
Lover (2019)
српски
турски
Lucky Youенглески
Single
грчки
турски
француски
Macavityенглески
Cats: Highlights from the Motion Picture Soundtrack
српски
турски
mad womanенглески
folklore (2020)
грчки
јапански
казачки
мађарски
португалски
руски
словачки
словеначки
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7
фински
холандски
шпански
Made Up Youенглески
Single
кинески
немачки
персијски
руски
фински
marjorieенглески
evermore (2020)
грчки
италијански
јапански
мађарски
немачки
португалски
руски
српски #1 #2
турски
фински
шпански
Mary's Songенглески
Taylor Swift (2006)
арапски
грчки #1 #2
персијски
турски #1 #2
фински #1 #2
француски
Matchesенглескиперсијски
ME!енглески
Lover (2019)
грчки
италијански
кинески
немачки
норвешки
португалски
румунски
руски
словеначки
српски
тајландски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6
фински
француски #1 #2
хебрејски
хинди
холандски
хрватски #1 #2
чешки
шведски
шпански #1 #2
Meanенглески
Speak Now (2010)
Амерички знаковни језик
вијетнамски
грчки
индонежански
италијански
јапански
мађарски
немачки #1 #2
норвешки
персијски
португалски
румунски
руски
српски #1 #2
турски #1 #2 #3
фински
француски
холандски
шведски
шпански #1 #2
Mineенглески
Speak Now (2010)
азерски
албански
арапски
грчки #1 #2
индонежански
италијански
мађарски
немачки
персијски
португалски
румунски
руски
српски #1 #2
турски #1 #2
фински
француски
шведски
шпански
mirrorballенглески
folklore (2020)
грчки
италијански
јапански
мађарски
португалски
словачки
словеначки
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5
фински
холандски
шпански
Miss Americana & The Heartbreak Princeенглески
Lover (2019)
грчки
италијански
кинески
руски
српски
тајландски
турски #1 #2 #3 #4
фински
француски
холандски
шпански
Miss Invisibleенглески
Single
руски
Missing Youенглески
Single
шпански
Mistakeенглески
Monologue Song (La La La)енглески
Single
грчки
српски
турски
француски
шпански
Mr. Perfectly Fine (Taylor's Version) (From The Vault)енглески
Fearless [Taylor’s Version] (2021)
грчки
италијански
мађарски
немачки
персијски
португалски
руски
српски
тајландски
турски
фински
француски
холандски
шпански
My Cureенглески
Single
арапски
персијски
руски
турски
француски
My Own Wayенглески
Single
персијски
my tears ricochetенглески
folklore (2020)
грчки
италијански
јапански
мађарски
португалски
румунски
руски
словачки
словеначки
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5
фински
француски
холандски
шпански
My Turn To Be Meенглески
Unreleased
турски
Need You Nowенглески
Unreleased
персијски
турски
фински
Never Fadeенглески
Single
персијски
Never Grow Upенглески
Speak Now (2010)
арапски
грчки #1 #2
италијански
јапански
кинески
мађарски
немачки
персијски
српски #1 #2
турски #1 #2
фински
француски
холандски
шпански
Nevermindенглески
2004-2005 Demo CD
грчки
персијски
руски
српски
турски
фински
New Romanticsенглески
1989 [Deluxe Edition] (2014)
Kurdish (Kurmanji)
арапски
бугарски
грчки
индонежански
италијански
кинески
немачки
румунски
руски
српски
тајландски
турски #1 #2 #3 #4 #5
фински
француски
холандски
хрватски
шпански
New Year's Dayенглески
reputation (2017)
грчки
италијански
кинески
мађарски
немачки
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4
фински
холандски
шпански
no body, no crimeенглески
evermore (2020)
бугарски #1 #2
грчки #1 #2 #3
италијански
јапански
мађарски #1 #2
немачки #1 #2
португалски
румунски
руски
српски
тајландски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7
фински
француски
шпански
One Thingенглески
Single
персијски
руски
турски
фински
One Way Ticketенглескиперсијски
фински
Only The Youngенглескикинески
немачки
српски
тајландски
турски #1 #2 #3 #4 #5
фински
француски
холандски
Our Last Nightенглескиарапски
кинески
персијски
турски
фински
Our Songенглески
Taylor Swift (2006)
грчки #1 #2
кинески
мађарски
персијски
српски
турски #1 #2
фински
француски
шпански
Oursенглески
Speak Now [Deluxe Edition] (2010)
арапски
грчки
индонежански
италијански
мађарски
персијски
руски
српски
турски #1 #2 #3
фински
француски
холандски
шпански
Out of the Woodsенглески
1989 (2014)
азерски
арапски
бугарски
грчки #1 #2 #3
дански
индонежански #1 #2
италијански
кинески
мађарски
немачки
персијски #1 #2
пољски
португалски
румунски
руски
српски #1 #2 #3
тајландски
турски #1 #2 #3 #4
фински
француски
холандски
хрватски
шпански
Paper Ringsенглески
Lover (2019)
грчки
италијански
мађарски
руски
српски
турски #1 #2 #3
фински
француски
холандски
чешки
шпански
peaceенглески
folklore (2020)
грчки
јапански
мађарски
словачки
словеначки
српски
турски #1 #2 #3
фински
холандски
шведски
шпански
Perfect Have İ Lovedенглескиперсијски
Permanent Markerенглески
Single
грчки
италијански
персијски
турски
фински
Photographенглески
Single
Picture to burnенглески
Taylor Swift (2006)
арапски
бугарски
грчки #1 #2
италијански
кинески
персијски
српски
турски #1 #2 #3
фински
француски
шпански
Point of Viewенглески
Single
R-E-V-E-N-G-Eенглескитурски
Rain Songенглески
Single
кинески #1 #2
персијски
Redенглески
Red (2012)
Nepali
азерски
арапски
грчки
индонежански
италијански
јапански
кинески
мађарски
немачки
норвешки
персијски
португалски #1 #2
румунски
руски
српски
тајландски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6
фински
француски
хебрејски
холандски
хрватски
црногорски
шведски
шпански #1 #2 #3
Klingon
исландски
Red [Liner Notes]енглески
Red [Deluxe Edition] (2012)
турски
фински
Reputation [Prologue]енглески
reputation (2017)
грчки
српски
турски
Ride Of Our Livesенглескикинески
персијски
right where you left meенглески
evermore (2020)
бугарски
грчки
јапански
корејски
мађарски
португалски
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5
фински
холандски
шпански
Romanticsенглескихоландски
арапски
Ronanенглески
Stand Up to Cancer telethon
грчки #1 #2
персијски
српски
турски #1 #2
фински
француски #1 #2
холандски #1 #2
хрватски
шведски
шпански
румунски
Runенглески
Single
азерски
кинески
персијски
руски
српски
Sad Beautiful Tragicенглески
Red (2012)
арапски #1 #2
грчки
мађарски
немачки
персијски
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски
холандски
шведски
Same Girlенглески
Santa Babyенглески
Sounds Of The Season: The Taylor Swift Holiday Collection (2007)
грчки
Septemberенглески
Spotify Singles (2018)
руски
турски
sevenенглески
folklore (2020)
грчки
италијански
јапански
мађарски
персијски
португалски
руски
словачки
словеначки
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6
фински
француски
холандски
шпански #1 #2
Shake It Offенглески
1989 (2014)
арапски
грчки
дански
индонежански
италијански
јапански
кинески
корејски
мађарски
немачки
норвешки
персијски
португалски #1 #2 #3
румунски #1 #2 #3
руски
српски
тајландски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6
фински
француски #1 #2
холандски
хрватски
шпански #1 #2 #3 #4
Амерички знаковни језик
Should've Said Noенглески
Taylor Swift (2006)
грчки #1 #2
италијански
кинески
мађарски
персијски
руски
српски
турски #1 #2 #3
фински
француски
шпански #1 #2
Silent Nightенглески
Sounds Of The Season: The Taylor Swift Holiday Collection (2007)
Kurdish (Kurmanji)
азерски
грчки
италијански
јапански
немачки
персијски #1 #2
румунски
турски
француски
Smokey Black Nightsенглески
Single
персијски
турски
фински
So It Goes...енглески
reputation (2017)
грчки
италијански
немачки
португалски
српски
турски #1 #2 #3
фински
француски
холандски
шпански
Soon You'll Get Betterенглески
Lover (2019)
грчки
португалски
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6
фински
француски
холандски
шпански
Sparks Flyенглески
Speak Now (2010)
грчки #1 #2
индонежански
италијански
кинески #1 #2
мађарски
немачки
персијски #1 #2
румунски
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4
фински
француски
холандски
хрватски
шпански #1 #2
Speak Nowенглески
Speak Now (2010)
грчки #1 #2
индонежански
немачки
персијски
српски
тајландски
турски #1 #2
фински
француски
холандски
шпански
тамилски
Speak Now [Liner Notes]енглески
Speak Now [Deluxe Edition] (2010)
бошњачки
турски
фински
Spining Aroundенглески
CD Single
кинески
Spinning Aroundенглескитурски
Starlightенглески
Red (2012)
арапски
грчки
индонежански
персијски
пољски
руски
турски
фински
француски
холандски
хрватски
шпански
State of Graceенглески
Red (2012)
арапски
грчки
индонежански
италијански
мађарски
немачки
персијски
пољски
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски
холандски #1 #2
шпански
Stay Beautifulенглески
Taylor Swift (2006)
арапски
грчки
јапански
кинески
персијски
словеначки
српски
турски #1 #2
фински
Stay Stay Stayенглески
Red (2012)
арапски
грчки
италијански
мађарски
персијски
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски
холандски
шведски
шпански
Stupid Boyенглески
Single
турски
фински
Styleенглески
1989 (2014)
азерски
арапски
бугарски
грчки #1 #2
естонски
индонежански
италијански
кинески
мађарски
немачки
персијски
португалски
румунски #1 #2
руски
српски
тајландски #1 #2
турски #1 #2 #3 #4 #5
филипински
фински
француски
холандски #1 #2
хрватски
шпански #1 #2
корејски
Sugarенглескитурски
Supermanенглески
Speak Now [Deluxe Edition] (2010)
грчки
кинески
мађарски
немачки
персијски
српски
турски #1 #2
фински
холандски
Superstarенглески
Fearless [Platinum Edition] (2009)
грчки
немачки
персијски
руски
српски
турски
фински
француски
шпански
Sweet Escapeенглески
Cover
српски
Sweet Tea and God's Gracesенглески
Unreleased songs
Sweeter Than Fictionенглески
single, 2013
грчки
персијски
руски
српски
турски
шпански
Taylor Swift [Liner Notes]енглески
Taylor Swift (2006)
Teardrops On My Guitarенглески
Taylor Swift (2006)
арапски
грчки #1 #2
индонежански
италијански
кинески
мађарски #1 #2
немачки
персијски
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4
фински
француски
холандски
хрватски
шпански
Tell Meенглески
Unreleased song
турски
Tell Me Whyенглески
Fearless (2008)
Kurdish (Kurmanji)
арапски
грчки
италијански
мађарски
персијски
руски
српски
турски
фински
француски
шпански
That's Whenенглескигрчки
турски #1 #2
That's When (Taylor's Version) (From The Vault)енглески
Fearless [Taylor’s Version] (2021)
турски
the 1енглески
folklore (2020)
грчки #1 #2
италијански
јапански
мађарски
немачки
португалски
румунски
руски
словачки
словеначки
српски
тајландски
турски #1 #2 #3 #4 #5
фински
француски
холандски
шпански
The Archerенглески
Lover (2019)
арапски
грчки
дански
италијански #1 #2
кинески
мађарски
немачки
норвешки
пољски
португалски
руски
словеначки
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6
фински
француски
холандски
шведски
шпански
The Best Dayенглески
Fearless (2008)
грчки #1 #2
персијски
руски
српски
тајландски
турски #1 #2 #3
фински
француски
холандски
шпански
The Diary of Meенглески
Single
арапски
кинески
the lakesенглески
folklore (2020)
грчки
јапански
мађарски
португалски
руски
словачки
словеначки
српски
турски #1 #2 #3
фински
холандски
шведски
шпански
the last great american dynastyенглески
folklore (2020)
грчки
јапански
мађарски
немачки
португалски
румунски
руски
словачки
словеначки
српски
турски #1 #2 #3 #4
фински
холандски
шпански
The Last Timeенглески
Red (2012)
грчки
италијански
мађарски
немачки
персијски
пољски
руски
српски
тајландски
турски #1 #2 #3 #4
фински
француски
холандски
шведски
шпански
The Lucky Oneенглески
Red (2012)
арапски
грчки #1 #2 #3
индонежански
мађарски
немачки
персијски
пољски
руски
српски
турски #1 #2
фински
холандски
шведски
шпански #1 #2
The Manенглески
Lover (2019)
арапски
бугарски
грчки
италијански
јапански
казачки
кинески
португалски
српски
тајландски
турски #1 #2 #3 #4 #5
фински
француски
холандски
шведски
шпански
The Moment I Knewенглески
Red [Deluxe Edition] (2012)
азерски
арапски
грчки
кинески
мађарски
немачки
персијски
пољски
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4
фински
француски
холандски #1 #2
хрватски
шпански
The Other Side of the Doorенглески
Fearless [Platinum Edition] (2009)
азерски
грчки #1 #2
кинески
немачки
персијски
српски #1 #2
турски #1 #2
фински
француски
The Outsideенглески
Taylor Swift (2006)
персијски
португалски
руски #1 #2
српски
турски #1 #2 #3
фински
The Story of Usенглески
Speak Now (2010)
азерски
арапски
грчки #1 #2
индонежански
италијански #1 #2
јапански
мађарски
немачки
персијски
румунски
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски
шпански
The Trick to Holding On (Poem)енглескииталијански
руски
турски
фински
The Way I Loved Youенглески
Fearless (2008)
азерски
грчки #1 #2
италијански #1 #2
персијски
руски
српски
турски
фински
шпански
The Worst Days With Youенглески
Single
There's Your Troubleенглески
Single
персијски
Thirteen Blocks (Can't Call It Love)енглескикинески
турски
шпански
This Here Guitarенглески
CD Single
this is me tryingенглески
folklore (2020)
грчки
јапански
мађарски
персијски
португалски
руски
словачки
словеначки
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6
фински
француски
холандски
шпански
This Is Why We Can't Have Nice Thingsенглески
reputation (2017)
грчки #1 #2
кинески
мађарски
немачки
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6
фински
холандски
This Loveенглески
1989 (2014)
Kurdish (Kurmanji)
арапски
бошњачки
бугарски
грчки
кинески #1 #2
немачки
персијски
румунски
руски
српски
турски #1 #2 #3
фински
француски
холандски
хрватски
шпански
Thug Storyенглески
CD Single
арапски
српски
Tied together with a smileенглески
Taylor Swift (2006)
грчки
персијски
српски
турски #1 #2 #3
фински
француски
Till Brad Pitt Come Alongенглески
Unreleased
персијски
турски
Tim McGrawенглески
Taylor Swift (2006)
бугарски
грчки
италијански
мађарски
персијски #1 #2
румунски
руски
српски
турски #1 #2
фински
хрватски
Today Was A Fairytaleенглески
Fearless [Taylor’s Version] (2021)
арапски
грчки
јапански
кинески
мађарски
немачки
персијски
руски
српски
турски
фински
француски
холандски
шпански
tolerate itенглески
evermore (2020)
грчки #1 #2
италијански
јапански
казачки
мађарски
немачки
португалски
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4 #5
фински
француски
холандски
шпански
Treacherousенглески
Red (2012)
арапски
грчки
кинески
мађарски
немачки
персијски
пољски
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски
холандски
шведски
Umbrellaенглески
Single
азерски
грузијски
грчки
кинески
персијски
српски
Unperfectенглескиазерски
кинески
персијски
руски
фински
Untouchableенглески
Fearless [Platinum Edition] (2009)
азерски
грчки
персијски
руски
турски
фински
Viva La Vida енглескикинески
Wait for meенглески
Red [Deluxe Edition] (2012)
персијски
We Are Never Ever Getting Back Togetherенглески
Red (2012)
Kurdish (Sorani)
азерски
арапски #1 #2
грчки #1 #2
индонежански
италијански
каталонски
кинески #1 #2
корејски #1 #2
мађарски #1 #2
немачки
персијски #1 #2
пољски
португалски
румунски
руски
српски #1 #2
турски #1 #2
украјински
фински
француски
хебрејски
холандски #1 #2
хрватски
шведски
шпански #1 #2
We Were Happyенглески
2004-2005 Demo CD
арапски
грчки
персијски
руски
турски
Welcome Back Grunwaldенглески
Single
кинески
Welcome Distractionенглески
Unreleased
руски
турски
Welcome to New Yorkенглески
1989 (2014)
азерски
арапски
грчки
дански #1 #2
индонежански
италијански
кинески
немачки
персијски
португалски
румунски
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4
фински
француски
холандски
хрватски
шпански
What Do You Sayенглески
2004-2005 Demo CD
кинески
персијски
турски
фински
шпански
What To Wearенглески
Single
арапски
кинески
персијски
руски
фински
When Love And Hate Collideенглески
Single
кинески
персијски
White Blank Pageенглескикинески
персијски
фински
White Christmasенглески
Sounds Of The Season: The Taylor Swift Holiday Collection (2007)
грчки
италијански
персијски
румунски
српски
хрватски
јапански
White Horseенглески
Fearless (2008)
арапски
бугарски
грчки #1 #2
италијански
мађарски #1 #2
персијски #1 #2
румунски
руски
српски
тајландски #1 #2
турски
фински
француски
холандски
хрватски
шведски
шпански
Who İ've Always Been енглески
2004-2005 Demo CD
кинески
Why She Disappeared [Poem]енглески
reputation (2017)
италијански
немачки
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски
холандски
Wildest Dreamsенглески
1989 (2014)
азерски
арапски
бугарски
грчки
индонежански
италијански #1 #2
јапански
кинески
мађарски
немачки
персијски
португалски
румунски
руски
словеначки
српски #1 #2 #3
тајландски #1 #2
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9
украјински
фински
француски #1 #2
хебрејски
хинди
холандски #1 #2
хрватски
шпански #1 #2
willowенглески
evermore (2020)
арапски
бугарски
грчки #1 #2
италијански
јапански
мађарски #1 #2
немачки
персијски
португалски
руски
српски
тајландски
турски #1 #2 #3 #4 #5
фински
француски
холандски
шпански
Wonderlandенглески
1989 [Deluxe Edition] (2014)
бугарски
грчки
индонежански
јапански
мађарски
немачки
пољски
португалски
румунски
руски
српски
тајландски
турски #1 #2 #3
фински
француски
холандски
хрватски
шпански
корејски
Writing Songs About Youенглески
Single
азерски
кинески
персијски
руски
фински
You All Over Meенглески
Fearless [Taylor’s Version] (2021)
Kurdish (Kurmanji)
грчки
немачки
српски
тајландски
турски #1 #2 #3
фински
шпански
португалски
You Are In Loveенглески
1989 [Deluxe Edition] (2014)
арапски
бугарски
грчки
кинески
немачки
руски
српски #1 #2
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6
фински
француски #1 #2
холандски
хрватски
шведски
шпански
You Belong With Meенглески
Fearless (2008)
азерски
албански
Амерички знаковни језик
арапски
бугарски
грчки #1 #2
дански
италијански
кинески #1 #2
корејски
мађарски #1 #2 #3
немачки
персијски #1 #2
португалски
румунски
руски
српски #1 #2 #3
тајландски
турски #1 #2 #3
филипински
фински
француски
холандски
хрватски
шведски
шпански
You Doенглески
Single
кинески
персијски
You Don't Have To Call Meенглески
CD Single
грчки
кинески
персијски
You Got İt All Wrongенглески
Single
кинески
You Need To Calm Downенглески
Lover (2019)
грчки
дански
казачки
корејски
мађарски #1 #2
немачки
норвешки
румунски
руски
словеначки
српски
тајландски
турски #1 #2 #3
фински
француски
хебрејски
холандски
хрватски
чешки
шпански
филипински
You will never changeенглески
Unbroken
You're Not Sorryенглески
Fearless (2008)
арапски
грчки #1 #2 #3
италијански
кинески
немачки
персијски
руски
српски #1 #2
турски #1 #2
фински
француски
хебрејски
холандски
шпански #1 #2
Your Anythingенглески
Single
арапски
кинески
персијски
руски
турски
француски
хрватски
Your Faceенглески
Single
грчки
италијански
кинески
персијски
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски
Your Guardian Angelенглески
Single
грчки
кинески
персијски
турски
Taylor Swift also performedПреводи
Ryan Adams - Bad Bloodенглески
1989 (2015)
Francesca Hayward - Beautiful Ghosts (Victoria's Song)енглески
Cats: Highlights from the Motion Picture Soundtrack
Núria Feliu - Blanc Nadal (White Christmas)каталонски
Per raons sentimentals (1996)
енглески
I Prevail - Blank Spaceенглескииталијански
Lena - Blank Spaceенглески
Ryan Adams - Blank Spaceенглески
1989 (2015)
руски
Ryan Adams - Cleanенглески
1989 (2015)
Alex G - Dear Johnенглески
Single
Alex G - Delicateенглески
Single
Ryan Adams - How You Get The Girlенглески
1989 (2015)
Anastasia Baginska - I Knew You Were Troubleенглески
Wham! - Last Christmasенглески
Music from the Edge of Heaven (1984)
Lombard
арапски
бугарски
грчки
есперанто
индонежански
италијански #1 #2 #3
јапански
каталонски
мађарски
македонски
немачки #1 #2 #3
норвешки
персијски
пољски
португалски
румунски #1 #2
руски #1 #2
словачки
српски
турски #1 #2
фински
француски #1 #2
холандски
чешки
шведски
шпански #1 #2
Jack Leopards - Look What You Made Me Doенглескитурски
Marcela Mangabeira - Love Story (Bossa Version)енглески
Relaxing Bossa Lounge 8
Ryan Adams - Out Of The Woodsенглески
1989 (2015)
Brooks & Dunn - picture to burnенглески
Sangerine - Safe & Soundенглески
Love
Ryan Adams - Shake It Offенглески
1989 (2015)
Ryan Adams - Styleенглески
1989 (2015)
Gwen Stefani - The Sweet Escapeенглески
The Sweet Escape (2006)
грчки
мађарски
немачки
румунски
француски
шпански
Ryan Adams - This Loveенглески
1989 (2015)
Tiffany Alvord - We Are Never Ever Getting Back Together (Cover)енглески
Ryan Adams - Welcome To New Yorkенглески
1989 (2015)
Mumford & Sons - White Blank Pageенглескигрчки
италијански
мађарски
немачки
турски
француски
чешки
шпански
Ryan Adams - Wildest Dreamsенглески
1989 (2015)
Mara - Wildesten Träumen (Wildest Dreams - auf Deutsch)немачки
Wildesten Träumen
Alex G - You Need To Calm Downенглески
single
Коментари
ab_cd123ab_cd123    Среда, 10/07/2013 - 17:15

The lyrics of "The outside" are actually the lyrics of "Cold as you". Somebody please fix it.

evfokasevfokas    Среда, 10/07/2013 - 17:24

Done but please next time leave comments for corrections within the song

Read about music throughout history