Advertisements

Nora Istrefi - Sa t'kom dasht

Albanian (Gheg)
Albanian (Gheg)
A A

Sa t'kom dasht

[Ref.]
A e ke dit'?
A e ke dit'
Sa t' kom dasht'?
A e ke dit'?
A e ke dit'
Sa t' kom dasht'?
A e ke dit'?
A e ke dit'
Sa t' kom dasht'?
A e ke dit'?
A e ke dit'
Sa…? Aaah
 
Okay, tash un' ja nis, ah
Story-en me tregů
Po nuk e di sa
Muna m' u përmbajt'
Se i ke ngů ata
Tash jena un' e ti
E nuk jena mo na
Edhe pse un' kurr' nuk e dita
Nuk jom kon prezente
At'her' kur kan' ndodh'
Krejt k'to sende
Mas' shpinës teme sene,
Ah, m’ ke nxerr
 
Sa ma larg
Sa ma larg rri, papak
Sa ma larg
Na rri papak
Sa ma larg
Sa ma larg rri, papak
Rri papak
Sa ma nalt
Sa ma nalt pa ty tash
Sa ma nalt
Na pa ty tash
Sa ma nalt
Sa ma nalt pa ty tash
Pa ty tash
 
[Ref.]
 
Krejt çka une deshta
O kon veç me m’ dasht'
E me m’ leju prap'
Me t’ dasht'
Nuk po shkon mo,
Ani, nasht,
Ama t' premtoj
Që kurr' s' kom me t’ lëndů
Për ty
Lëndova dhe vetën
Pa ty
S' e kom pa un' jetën
Pranoje ti t’ vërtetën
Jena kon njo
 
Sa ma nalt
Sa ma nalt pa ty tash
Sa ma nalt
Na pa ty tash
Sa ma nalt
Sa ma nalt pa ty tash
Pa ty tash
Se une mo s’ po dů
Me m' thon thirr-ëm
E as nuk po dů me m' thon
N’ guj bir-ëm
Se une mo s’ po dů
Me m' thon thirr-ëm
E as nuk po dů
Me m' thon thirr-ëm
 
[Ref.]
 
Oh, nuk kena koh' na mo
M' u kthy o bo von'
Për mů mos ta nin
Për mů mos ta nin baby
Oh, nuk kena koh' na mo
M' u kthy o bo von'
Për mů mos ta nin
Për mů mos ta nin baby
 
Thanks!
Submitted by Srđan VujinovićSrđan Vujinović on Tue, 19/04/2016 - 09:48
Last edited by FaryFary on Mon, 14/06/2021 - 08:23

 

Comments
Read about music throughout history