The Beatles - Yesterday (traduction en macédonien)

traduction en macédonien

Вчера

Вчера
Сите мои неволји се чинеа толку далечни
Сега, изгледа дека ќе си останат тука
О, верувам во вчера
 
Одеднаш
Не сум ни половина од човекот што бев
Некоја сенка виси над мене
О, вчера дојде наеднаш
 
Зошто таа
Мораше да си замине, не знам, не сакаше да остане
Може реков
Нешто лошо, и сега копнеам по вчера
 
Вчера
Љубовта беше лесна игра за играње
Сега ми треба некое место за да се скријам
О, верувам во вчера
 
Зошто таа
Мораше да си замине, не знам, не сакаше да остане
Може реков
Нешто лошо, и сега копнеам по вчера
 
Вчера
Љубовта беше лесна игра за играње
Сега ми треба некое место за да се скријам
О, верувам во вчера
 
Publié par ivank23 le Ven, 03/08/2012 - 23:16
anglais

Yesterday

Commentaires